Toysdaily 玩具日報

查看: 8844|回復: 22

[個人收藏] 我第三盒 ES合金 勇者雷登

FEWTURE ES合金 ES-11
ES-Gokin Series 11
REIDEEN THE BRAVE
勇者 雷登

我是老餅,但未老到有緣收看70年代推出的雷登卡通(hk都冇播)
認識這超級機械人當然又是機戰啦
但我近年好留意 因數年前超合金魂出了隻極品雷登開始
我當然擁有那款超合金魂,但那是黑魂版
數年後SD造型的ES合金掘起,造型師是港人,咁推出勇者雷登,要支持支持
定為必入之物,當然一早訂了

射箭姿勢真係超型,最震撼我是機戰果招成堆箭狂射出去!

玩後感: 造型超美 絕靚,QC唔錯,合金不多,武器量合理,可動度一般,因面罩頂住,當天入手價唔亦算貴
變形雖要加件及拆件,但總算容易,外型同樣超美

下次影Es合金是佢- Gaiking (我第一盒 ES合金)

今個月所分享的玩物不少,種類也多,希望下個月也keep得住
多謝分享。{:1_377:}
頭像被屏蔽
講真依隻嘢都幾ok架!  :78:
我都岩岩開左盒.... 正
我都開左大空
我而家先開始入ES合金系列,現在有天威,宇宙咋。。。
希望
支持ES合金

我第1隻又係GAIKING, 不過都未影過相
追唔返隻三一............
好正
但都係等下一彈
不知黃金俠幾時會有消息.......
隻野幾靚, 尤其係電鍍, 閃令令:D, 合金魂果隻我覺得出得麻麻, D 件好易甩, 散收收咁
ES合金系列,我都好LIKE.

但出得好唔定時,多數DELAY. :no:

JK
隻高迪安我訂左成年半都仲未出貨
原來AJ兄都收埋唔少es合金呢............:58:
ES 合金Fans報到
除左歌頓我唔識,其他都入齊

雷登算係其中一隻最好玩既ES,
其次就係飛天金鋼鑽
三一就造型無敵,天威都好好玩

不過高狄安又延期...希望我有生之年可以玩到超獸同黃金俠
kittymary
咁有冇買賣es-10

迎新合金
天威,戰國魔神,三一1號 我也好想買回,但…還是等再販,but呢個es合金好似咁耐都未再販過…
唔再販的話,出隻黑三一比我地啦,呢隻更like

kyo353
快影gaiking啦,我都希望2月影到佢,但2月又有新年,應該幾忙…

lkoko
黃金俠,超獸,真三一…我也等緊,未正式公佈又出左白色初模,還有那隻呢?

ray文
得3合姐,你呢?

leawong
延期我唔介意了,反正預左佢係咁,但黃金俠,超獸,真三一 想佢正式公佈生產