Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: bigtomm

[分享討論] 亞版又貴過行版了

frankie 發表於 22-1-2015 10:38 PM
依家6算幾真係慳左筆 .

舊版果陣我買都好似二百幾 , 都咁多年lor , 不過愛美神細細件訂價唔貴就 ...

如果你所指的合金魂舊版的愛美神GX-08原色版,今天是超過四魚之物了。
因此,我才購買40TH版的。{:1_208:}
mfleo2010 發表於 22-1-2015 10:54 PM
如果你所指的合金魂舊版的愛美神GX-08原色版,今天是超過四魚之物了。
因此,我才購買40TH版的 ...

yes ! gx-08 貴過果陣新出嘅維立斯 . 反而維立斯多野玩d

舊版超過四魚又點 ?:oh: 同依家新版都差唔多價 ,

anyway , 隻愛美神真係大部份合金好重手 :77:

背面成個背脊鏍絲:Q 不過合金難免係咁...
frankie 發表於 22-1-2015 11:30 PM
yes ! gx-08 貴過果陣新出嘅維立斯 . 反而維立斯多野玩d

舊版超過四魚又點 ? 同依家新版都 ...

當年同期推出的四大美人異色版(GX-08MA等)也是很好玩的,零件比原色還多,現在價格也比原色便宜。
mfleo2010 發表於 23-1-2015 08:41 AM
當年同期推出的四大美人異色版(GX-08MA等)也是很好玩的,零件比原色還多,現在價格也比原色便宜。

我只係識最舊兩款 , 所以果陣只係買左果兩款 , 連Dianan都無買 ,
Venus 個樣靚d又後生d. Dianan 個樣就........:p

出出下連Minerva, '惡魔人'都出埋...其他異色版興趣都不大 , 咁出法大家都知綳帶為乜 ,
我兩隻夠玩....

mfleo兄唔使4百買得返係好事 , 老實講成10年個價都只差果100倒