Toysdaily 玩具日報

查看: 6849|回復: 18

[分享討論] 亞版又貴過行版了

去蒸粉拿四十周年愛美神亞版.
等了1個月, 終於來了, 四舊找1蟹,
望住現場行貨現貨賣三發發, 我打了個突,
再聽到店員話亞版是會貴過行版架.
我發誓從今唔再訂亞版. 以後幫襯孤仔好了.
後面的人話訂V形米抵LAW, 不過我入V仔現貨都是十五魚鬆D, 都唔係太差姐.
師兄......得果2蚊上落...何必計較:ice:

現貨多 價錢差少少好正常啫.....仲要打左個突....................
頭像被屏蔽
精口差就轉孤仔......孤仔差再轉場:(

得兩間玩具鋪 :DD
咁都得{:1_236:}
ava03042003 發表於 22-1-2015 06:49 AM
精口差就轉孤仔......孤仔差再轉場

得兩間玩具鋪

現在孤仔都不是好得,訂價貴(例如MARK43是全MK區至高要過4條魚!),另外訂後取貨價出面已插水,仍KEEP住高現貨,等取貨期完!
誰人說過亞版一定要平過行版?

不過精粉mk店幾時先肯正視d貨堆晒係門口入都入唔到的問題
個幾大巨頭已經唔係鬥平! 變左鬥貴,我宜家買玩具都係走地...見邊間平就買,反正一樣無SERVICES!
我的四十周年愛美神是在孤仔買的,應該是街貨出不久,記得價格是不過三魚八蟹的。{:1_203:}
青口,自【報喪】亞版事件後,我永不錄用!{:1_216:}

JK
我在精X訂亞版叮噹超合金(貪平一百大元),大的一個月後到我攞貨,佢都係比港版我,但收亞版價.
平2蚊真係少事, 如果個位店員無咁樣亂講野, 我相信樓主都唔會開POST。
好奇一問...
其實現場行貨幾錢同你訂亞版幾錢...
好似冇直接關係...

亞版遲一個月到,當行貨插水呢...
咁你都要係畀返你之前訂貨個價...
你估精口會同你調整價格咩...
久違了的月經post.................
mfleo2010 發表於 22-1-2015 09:47 AM
我的四十周年愛美神是在孤仔買的,應該是街貨出不久,記得價格是不過三魚八蟹的。

依家6算幾真係慳左筆 . :73:

舊版果陣我買都好似二百幾 , 都咁多年lor , 不過愛美神細細件訂價唔貴就真嘅 ...