Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY 限量版1:6 All Stars 米高佐敦蠟comingsoon

ilove12inch 發表於 16-3-2015 08:08 PM
 救命!萬眾期待的開口頭竟然係咁,好似比人趙左一拳喊痛!

所以我另外一個post閙佢19邊會閙錯....仲要開價2099........................
超港人 發表於 17-3-2015 11:04 AM
基本岀有市場嘅嘢都比H記同其他食晒
目前係得NBA有人同佢爭, EB緊係死嗱住唔放 ...

又老老實實,哥哥兩間厰各出兩隻,淨睇頭雕EB又堅係贏曬。
只係EB一味靠頭雕吸引人,其餘野(body衫配件)都係垃圾級別。

利申,無買eb其他系列,都係聽人講同自己睇圖感想。

好心NBA呢條line無人同佢爭就做好d啦。目前有幾樣卑人閙足gum多年都吾改進。

第一,body腳軟,我隻lbj已經腳軟到一定要用支架。
第二,body可動,e+呢款body罰企都還ok(除關節),可動就認真痲痲,好多動作都會擺得吾自然。
第三,白衫變黃,well....我隻lbj件白色熱火已經變成特別版黃色熱火.......

一味一模番兜,林書豪 & MJ,不如諗下點改進仲好啦。

呢個Jordan吾講以為係91年東決卑bad boys打親個樣吖。
DREAM TEAM 之外, 仲有北卡, 公牛12, 1984 奧運, ......不同年代公牛, 出衫都大把出~~~~
頭像被屏蔽
我諗Jordan自已見到都無眼睇:72:
仲慘過upper deck d figure
頭像被屏蔽
超港人 發表於 17-3-2015 12:52 PM
Ching可能你錯了
我鬼佬同我地睇法唔同
佢可能唔太mind呢樣野

我留番買件#45好過
quincy 發表於 17-3-2015 12:29 PM
我諗Jordan自已見到都無眼睇
仲慘過upper deck d figure

Jordan自已都話:比我抖下得吾得,比EB輪左幾多次呀。
如果無左NBA同Jordan,EB可能已經摺左:42:
天碼 發表於 17-3-2015 03:27 PM
Jordan自已都話:比我抖下得吾得,比EB輪左幾多次呀。
如果無左NBA同Jordan,EB可能已經摺左

又唔進取
又食老本
本身已經遲起步
不過無計啦,始終二世祖
好期待入面係乜東東
隨住MJ系列去到尾聲,標哥一定賺到盡,玩顧客玩到盡:提價,限量⋯⋯{:1_195:}
出penny仔仲好啦

Penny, Oneal, Magic, Bird都黎緊啦。仲有個柏賓。。。
EB真係食NBA D飯先肥到,食到2046:26:

NBA同Jordan都話:比我抖下得吾得,比EB輪左幾多次呀 x 2046
天碼 發表於 17-3-2015 05:21 PM
Penny, Oneal, Magic, Bird都黎緊啦。仲有個柏賓。。。
EB真係食NBA D飯先肥到,食到2046

出到2046,有錢都無力排隊買!
天碼 發表於 17-3-2015 05:21 PM
EB真係食NBA D飯先肥到,食到2046

只係舊既吸引, 新既冇咩意慾. 再過多幾年, 啲老餅球星影響力又會再少啲. 如意算盤未必打得響.