Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY 限量版1:6 All Stars 米高佐敦蠟comingsoon

又扮限量,又冇特破… 個頭咪又會出普通版,有件all star 衫啫… 出面都唔難買到。body 又係舊既。成間公司冇進步過,好心學下storm toy,隻泰神body 幾靚。
小志強 發表於 16-3-2015 08:21 PM
又扮限量,又冇特破… 個頭咪又會出普通版,有件all star 衫啫… 出面都唔難買到。body 又係舊既。成 ...

其實呢款96明星賽,由EB話出MJ已見設計圖,無驚喜。
反而呢款第3個表情的普通版會出咩時期的MJ、咩球衣、咩AJ?反而仲好奇~
頭像被屏蔽
小志強 發表於 16-3-2015 08:21 PM
又扮限量,又冇特破… 個頭咪又會出普通版,有件all star 衫啫… 出面都唔難買到。body 又係舊既。成 ...

咁又唔好學足ST, 一來頭雕同比例都係怪怪, 二來唔係全部都有license.

真是没惊喜。。。:cool:
mj23 發表於 16-3-2015 10:02 PM
咁又唔好學足ST, 一來頭雕同比例都係怪怪, 二來唔係全部都有license.

三來冇腰部關節,擺pose勁唔掂
ST人地原意是盡量做到可動又不失美態,但有樣野我唔多鍾忐既係板上色好真實,但大貨就卡通化....

不過點都好過沒進步的EB....我都唔明...自己已經少PRODUCT出,沒諗過自己市場越來越窄, 唔去改進先奇..
2088?,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
:o
之前無入過,如果有伸俐都會入返隻!!
又普通頭就慳返................
可以慳番~~~~等一年左右又有平貨執!!!
唉!橋唔怕舊......
又來一雞十幾味

呢次唔再同佢顛,
歷史及拍賣網話比我地知,
死爭難爭的後果就係
自己入的價一定比出便市場價低
會唔會license好貴,所以要狂出來回本?

近來1:4李小龍和張國榮都出得幾好,唔明點解只出NBA球星
頭像被屏蔽
ilove12inch 發表於 16-3-2015 08:08 PM
 救命!萬眾期待的開口頭竟然係咁,好似比人趙左一拳喊痛!

所以我另外一個post閙佢19邊會閙錯....仲要開價2099........................