Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 熊貓要搬遷

今天終於記得留意邊棟大廈了, 以位置來看應該是我以前去過上短期course果度, 但看裡面似裝修過, 以前好簡陋的, 條樓梯仲成陣尿味, 希望現在已改善左

另外大廈門口是開放的, 不用按鐘

邊個買左現時點真係RIP

另外
唔知乜叫熊貓,

我自己都係做SALES, 禮唔禮貓好見人, 我成日比人話我講野大聲, 無禮貌,
但有客都BUY我, 話我唔古惑

人流太多, 好難CONTROL要對每一個人都好好, 佢地做門市, 一日咁多人出出入入,

, 我係AR訂野, 夠話到時有電話通知, SO FAR 我訂左二次, 巳拿貨, 都無收過電話,
但我唔會話佢無禮貌, 因為我EXPECT 佢FACEBOOK POST左, 我自己自然會搵佢
csysimon 發表於 13-1-2015 10:46 AM
邊個買左現時點真係RIP

另外

咁希望INS轉營成功,周生X、周大X進駐,新業主發大達。
bunnyyau 發表於 13-1-2015 06:42 PM
咁希望INS轉營成功,周生X、周大X進駐,新業主發大達。

{:1_208:}{:1_208:}{:1_208:}{:1_208:}
頭像被屏蔽
螳螂定食 發表於 11-1-2015 01:17 PM
間間都係咁
初初開張要造口碑就客氣
做起左就變質

香港零售既特色係冇禮貌 好似唔休做咁... 直頭唔想同客交流咁...
我就好憎月份玩具店 試過問個四眼仔 " 唔該有冇XXX訂" 條四眼望左我一眼再打開本訂貨簿番左幾頁跟住冚返埋放埋一邊 整個過程係一句野都冇講過...
我咪再問" 咁即係有冇?" 佢答"冇"....可以串X到咁....邊有人咁做生意架...
mythsgod 發表於 13-1-2015 10:48 PM
其實這已經是真實的店名, 以前和 頑皮仔 一般主賣日版貨, 但上年開始, 很多貨改了賣行版

:34: 收到!!!!!!!!!
難得有一小撮人, 由死場改造為街知巷聞既玩具場. 而家又比D地產&有錢佬..............:blame:
唔係太睇好而家國寶... 祝佢好運
頭像被屏蔽
根本一早想搬,淨做熟客, in's 唔夠 大,以佢D生意,加2,3 千租,小事拉.
唔止加2、3千喎

............................
咁狼?幾多呀 :(......................
小堅 發表於 12-1-2015 02:28 PM
幫襯左佢咁耐,都未試過有黑面或者不禮貌事件發生...
我相信一樣野,就係你點對人,人點對你,一隻手拍唔 ...

師兄, 你講左我心果句, 另邊間係 AR ?
v20 發表於 28-1-2015 02:31 PM
師兄, 你講左我心果句, 另邊間係 AR ?

睇返之前...
終於知道師兄問咩...
其實我都唔知邊間係AR...
:$