Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 熊貓要搬遷

最近去換過隻Play Imaginative Iron Man Mk42既錯名地台,原來佢成箱都錯。李小姐同強哥開哂全舖既貨幫我搵,最後拎左display緊果盒裡面個台。全程好禮貌,我覺得一般舖應該話幫我搵代理搞就算,唔會咁盡力搞一個case。

同時間有人問價,佢都表示唔賣,因為錯地台。

講平,佢唔係最平;但講service,我暫時未見過一間好過佢。

有師兄話遇過不禮貌對待,我相信係有呢d個別個案,但我肯肯定,整體上,佢係間好舖。

P.S. 雙膠紙並唔代表係二手貨。講真,要整走張膠紙,有幾難。

幫襯左佢咁耐,都未試過有黑面或者不禮貌事件發生...
我相信一樣野,就係你點對人,人點對你,一隻手拍唔響...
再講有邊間鋪係會成棟拎上台畀你叫你慢慢揀...
揀唔岩再拎多楝畀你...

如果熊貓店都叫無禮貌,我覺得旺角無店係可以叫有禮貌了......我都好相信係個別事件.....

我係孤仔買過盒robot魂聖戰士....有三張膠紙....我都係第一次見,但開後QC接近完美...robot聖戰士條line QC一向好...所以...好ge應該都係好...
覺得壞孩子有d麻煩就轉左去國寶買
我好中意去現時因為就腳:42:
上次見到有地產佬帶客睇國寶間鋪,仲話呢個商場有個特別地方係租戶會租黎當倉
Kuuga_iwsp 發表於 11-1-2015 03:10 PM
可能我樣衰似窮鬼啦 . . .

我上次買再版六神, 佢都無咩嘢喎! 仲攞咗幾盒俾我揀! 可能你去嗰日心情唔好啫! {:1_197:}

當然我都係一副賊相喇! :55:

TsChoi 發表於 12-1-2015 02:57 PM
覺得壞孩子有d麻煩就轉左去國寶買
我好中意去現時因為就腳
上次見到有地產佬帶客睇國寶間鋪,仲話呢 ...

咁AA肯定唔會解釋點解舖可當倉用喇:34:http://www.pentoy.hk/%E7%A4%BE%E6%9C%83/mpforum2013/2014/11/24/%E8%94%A1%E7%90%87%E8%8E%B9%EF%BC%9A%E7%94%B7%E4%BA%BA%E4%B8%8B%E7%8F%AD%E8%81%9A%E8%85%B3%E9%BB%9E-%E6%B2%B9%E9%BA%BB%E5%9C%B0%E3%80%8C%E7%8F%BE%E6%99%82%E9%BB%9E%E3%80%8D/
聖衣神話的透明膠模,經常都會雙膠紙啦,真係唔出奇喎

再者,如有心二手貨當新貨賣,要處理透明膠模的膠紙有幾難

女的唔覺有問題, 有貨會比幾盒你㨂, 樓上鋪如果地下大閘無 lock 都 ok, 好似 ant 以前咁, 要密碼先上到去, 咁就唔會順便去, 除非有好野執
我已玩神
我已玩神話很多年,是QC或二手問題我一定分到,兩隻手臂都有紫色顏料,有咩可能是QC問題,雖然著上聖衣是不覺,我見樓上有師兄說佢態度有問題才反映一下。

原來有fb,我真係剛剛知~~~~~{:1_376:}
AR係邊間~~~{:1_375:}
小堅 發表於 12-1-2015 02:28 PM
幫襯左佢咁耐,都未試過有黑面或者不禮貌事件發生...
我相信一樣野,就係你點對人,人點對你,一隻手拍唔 ...

所以咪話應該係我樣衰,但係一定唔係無禮貌,我敢發誓我無嘢叻,禮貌呢樣嘢我一定拎A !
同埋,我都幫襯過買現貨,個女嘅真係好好服務。
我就唔揀嘢嘅,佢拎三盒比我揀我話唔洗啦是但一盒啦 ~ 佢都好特別有笑容。
但係個黑面男 . . . 我平時行過見到佢我都唔會入去。
takeshi 發表於 12-1-2015 02:43 PM
如果熊貓店都叫無禮貌,我覺得旺角無店係可以叫有禮貌了......我都好相信係個別事件.....

我係孤仔買過 ...

我反而覺得孤仔好有禮貌,或者我個樣同佢地一樣咁嘅類型。:he:
可變戰士 發表於 12-1-2015 03:12 PM
我上次買再版六神, 佢都無咩嘢喎! 仲攞咗幾盒俾我揀! 可能你去嗰日心情唔好&#21 ...

嗯 ~ 如果係個女人嘅我相信係服務好的,因為我都幫佢買過現貨。
我唔滿意嘅係個男人嚟 . .. .
Kuuga_iwsp 發表於 12-1-2015 11:54 PM
所以咪話應該係我樣衰,但係一定唔係無禮貌,我敢發誓我無嘢叻,禮貌呢樣嘢我一定拎A !
同 ...

師兄,又唔好咁講自己,見你平常對答,我都相信你一定有禮貌既...

女既我接觸多D,反而男既就少之有少...
次次見佢都係後面執貨...

唔一定係你既問題,或者咁岩佢心情唔好啦...
始終我唔係現場,唔方便發表太多...