Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Amazing Spiderman 2 透膠水漬有冇得救?

隻gg俠入面個body係黑色的!會唔會係玩時拉得太行d布鬆左,所以見到入面d黑色?
試下輕輕力推下佢睇下會唔會好d!
solarlord2001 發表於 6-1-2015 06:27 AM
哇!有無搞錯?咁都得?退返比HT叫佢諗掂佢啦!

我諗緊好冇再問....但係上次佢話廠上高冇哂散件所以冇得比我...而且停左產...跟本逼唔黎...其實有得換對腳我都覺得好過冇...

隻腳之前係咁架!

ilove12inch 發表於 6-1-2015 07:35 AM
過多半年變黑蜘蛛!

我睇怕都差唔多...
Chockles 發表於 6-1-2015 08:01 AM
I hate it when they use their fingernails to try and scratch the stains away!!! It does not work and ...

I know! It actually somewhat spreads the stains out over the surface...
hawker 發表於 6-1-2015 09:14 AM
唉!長期笠冷帽吧…
我第一隻2就手臂入面接口位無啦啦分離散哂
第二隻2就好D。。腳只係有接痕

我唯有咁做啦...但講真我真係超中意呢隻spiderman個做型...見到佢搞成咁好肉赤呀
wiswis 發表於 6-1-2015 10:10 AM
小弟個隻都係!刮時真係要小心D同細力D,如果唔係刮斷個網紋就PK啦!其實用THINNER洗頭得唔得? ...

Thinner應該會溶左成隻野! :time:
alanisaac 發表於 6-1-2015 10:43 AM
我個隻同師兄一樣成塊面黑一舊。以為自己黑仔,原來又係先天問題  !!!!

師兄大家同病相連..:help:
超港人 發表於 6-1-2015 12:16 PM
Ching同放唔放盒無關
擺出來都唔係代表唔一定無事!

我都係咁諗HT嗰位同事話我擺係盒太耐煱到d膠水出哂...但我就話一個月就變成咁半年咪會唔認得佢?
venom99 發表於 6-1-2015 03:35 PM
就係由哩隻 Spiderman 之後, 小弟每次上 SB 攞貨都會開盒 check

Amazing Spiderman 2 - 額頭發黑. ...

我每次都check但呢d過一陣先會出現既野跟本當時避免唔到...但老實講一句HT自己都好難avoid除非佢地做多d testing同叫廠hold住d貨一排冇事先出...但係時間咪就係$

我只係希望呢類型figure佢地可以做定多d spare件黎應付呢d問題
各位師兄知唔知會唔會有冇咩地方可以散買個頭?
取貨時staff 話用左黑色膠水wor,叫我盡量不要按住個額頭去擰..... 其實大家都知咩事,隻野用左黑色Body,大力d按膠水位就透哂黑色出來,是設計問題!
頭像被屏蔽
超港人 發表於 6-1-2015 06:56 PM
件野又裝吸塑又有外盒 
如果HT嗰位同事話咁就煱到d膠水出哂
咁仲算乜咪鬼叫珍藏人偶啦

無錯, 並唔係每個人都會放出來display,
咁係咪要display 先至去買 HT?
naruto159 發表於 6-1-2015 05:38 PM
各位師兄知唔知會唔會有冇咩地方可以散買個頭?

同情。

上淘寶找找吧!

忽發奇想:上SB發惡,無Part換?仲有一個!唔該你個display頭比我!
ilove12inch 發表於 6-1-2015 11:41 PM
同情。

上淘寶找找吧!

試過淘淘但係淨係得隻手賣