Toysdaily 玩具日報

查看: 7605|回復: 30

[Hot Toys] Amazing Spiderman 2 透膠水漬有冇得救?

各位師兄...我10月11月時攞左呢隻野番黎...係超靚仔冇事冇幹:D...都係間唔中攞佢出個盒影下相...但點知擺左一個月到個頭同腳都開始有膠水漬而發黑:time:...我拎左上去hottoys三次之後終於先可以換個對腳而個頭因冇哂spare而冇得換...到最後個頭亦比hottoys既員工scratch走左小小黑但仲可以見到...:help:

時間再過一個月個頭撻黑位直情黑到成條M巾咁嘅形...唔知各位師兄有冇同樣嘅事同有冇咩解決方法?!?!:help:

哇!有無搞錯?咁都得?退返比HT叫佢諗掂佢啦!
過多半年變黑蜘蛛!
頭像被屏蔽
I hate it when they use their fingernails to try and scratch the stains away!!! It does not work and makes it worse. Bad QC overall.
頭像被屏蔽
唉!長期笠冷帽吧…
我第一隻2就手臂入面接口位無啦啦分離散哂
第二隻2就好D。。腳只係有接痕
我覺得HT spiderman 係最化學同爛左就冇得救.....

小弟個隻都係!刮時真係要小心D同細力D,如果唔係刮斷個網紋就PK啦!其實用THINNER洗頭得唔得?有冇CHING試過?
我個隻同師兄一樣成塊面黑一舊。以為自己黑仔,原來又係先天問題  !!!!
頭像被屏蔽
玩具長期放盒始終唔好既,擺出來係最好!
頭像被屏蔽
超港人 發表於 6-1-2015 11:08 AM
用Thinner !
塊布係矽膠類物料黎...咪攪...

唔該晒!好彩問咗先:78:
God bless you ~~~~~~~~~~~~~~~
就係由哩隻 Spiderman 之後, 小弟每次上 SB 攞貨都會開盒 check

Amazing Spiderman 2 - 額頭發黑......即場冇check.....走多轉去換
Diecast RoboCop - 主體發聲功能失靈......即場有check但冇得試.......又走多轉去換
CA & Steve Roger set - 戰鬥服胸口對落爛咗有個洞......即場發現換貨....好彩

Hottoys QC 真係冇早幾年咁好, 還好有保養期, 不過就太短 (14日)
講真, 大把玩具拎返去幾個月都未開啦......