Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Assassin

[個人收藏] [搶唔到孩佬白兵嘅入嚟] Bandai Star Wars Stormtrooper 模型

Assassin 發表於 4-1-2015 02:17 PM
如果師兄唔急可以等等,依家係新貨價錢,遲啲應該會少少下調,2400羊應該~魚四五左右

上星期係元朗見到魚六, 如果跌破魚五都會考慮下. 不過話晒係模型, 關節玩得多會磨蝕鬆晒.
如果買白兵, 我只會首選揀孩記, 跟住模型. shf或山口都唔會考慮.
Firewalker27 發表於 7-1-2015 07:07 PM
上星期係元朗見到魚六, 如果跌破魚五都會考慮下. 不過話晒係模型, 關節玩得多會磨蝕鬆晒.
如果買白兵,  ...

孩記白兵真係好出色~! 而山口似乎係性價比最低果隻
孩記白兵雖然做得好,但香港要正價買到真係超級難!!!!!
BANDAI模型今做得好好,例如光面加工,水口隱藏,身形比例都好出色!加上價錢平又易買!!
個人認為BANDAI 白兵模型輸比孩記地方就係要砌!:74:
孩佬白兵已跌價,"也苦"見到有兩舊二!
又係得我睇唔到圖?so sad……
如果唔太介意品質的玩家 又想組隊組兵團12隻 的話 我建議可以去TB買山寨版 我最近見到62蚊隻而且有盒
hktony430 發表於 7-1-2015 09:03 PM
孩記白兵雖然做得好,但香港要正價買到真係超級難!!!!!
BANDAI模型今做得好好,例如光面加工,水口隱藏,身形 ...

最可惜係冇頸:$........

左至右: 孩之寶 - SHF - 模型 - 海洋堂
http://forum.rebelscum.com/t1112356-101/

多謝師兄的對比圖,SHF可以無視.....(完全係LUKE扮....)

師兄有無買MAFEX版?
hitomilam 發表於 13-10-2015 09:08 AM
多謝師兄的對比圖,SHF可以無視.....(完全係LUKE扮....)

師兄有無買MAFEX版?

D圖o係外國forum
click入link 有多d圖