Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 熱狗OO

[分享討論] 太空戰士的阿寶走了

kr2004jp 發表於 10-1-2015 08:23 PM
無線D舊配音動畫片片源都應該重係度(之前重播IQ博士都系八幾年果時既原聲配音).
但佢肯唔肯重播真系好難 ...

Agree!{:1_377:} 好似亞記咁, 開一個動畫版既歲月留聲頻道. 跟住無限Loop.
城市獵人 發表於 21-1-2015 02:11 PM
Agree! 好似亞記咁, 開一個動畫版既歲月留聲頻道. 跟住無限Loop.

亞視又唔LOOP下D舊動畫, 正死蠢

佢播番陰陽電磁俠, 金毛獅王, TOUCH, 橙路咁都唔會1點收視喇
熱狗OO 發表於 21-1-2015 11:58 PM
亞視又唔LOOP下D舊動畫, 正死蠢

佢播番陰陽電磁俠, 金毛獅王, TOUCH, 橙路咁都唔會1點收視喇

據聞播放權係有時限/次數限制.
亞視都冇水, 想播都要再買番播放權先可以重播.
睇下佢所有播放既都係自己台制作既片集就知道啦.
麗的(亞視前身)七八十年代D配音水準拍得住無線既.
之前好彩搵到原裝八十年代無線配音既高達0079重溫, 果時無線D配音相比宜家好好多.:no:
kr2004jp 發表於 25-1-2015 01:47 PM
據聞播放權係有時限/次數限制.
亞視都冇水, 想播都要再買番播放權先可以重播.
睇下佢所有播放既都係自 ...

YES, 最近YOUTUBE有人UPLOAD林生配阿寶的片段