Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: sumsum.com

[分享討論] Age of extinction-Optimus Prime(Takara Tomy Dual model kit series)

AK30 發表於 12-1-2015 11:53 AM
多謝!但你隻真超強,我考慮緊完成水貼同細緻位後仿效你上少少戰損以增加真實感!

輕量刮花痕跡效果已經係我極限,再勁啲battle damage就要真正平日砌開模型玩開上色嘅真正高手先至可以拿捏到嗰種感覺⋯今次整咗兩隻出嚟嘅效果我都相信係自己整出來,連我身邊D朋友都話難以置信,不過我將自己成個製作過程放上自己Facebook叫做有證有據∼如果唔係我身邊某啲人應該以為我講大話:x

質感大大提升 帥氣度100% 我買了三盒都還沒動工

可以透露下你用的漆吗?多谢:shiny:

小弟用心剪接製作的影片~:65:
https://www.youtube.com/watch?v=sNXzca0tln4

sumsum.com 發表於 13-1-2015 12:35 AM
小弟用心剪接製作的影片~
https://www.youtube.com/watch?v=sNXzca0tln4

very good x 1000000000000000000{:1_377:}
影片剪得很棒 質感超棒的 很接近電影的風格 讚