Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 3A TRANSFORMERS - BUMBLEBEE

網上搵到

大家努力搵銀吧

2nd week of December 2014 – Bumblebee
2nd week of January 2015 – Optimus Prime
February 2015 – Megatron, Starscream
lydiamomo0903 發表於 4-12-2014 09:59 PM
我只有ㄧ個問題我前天看到圖就覺得怪怪的
3A大黃蜂的嘴巴怎麼跟電影設定不同?
下面圓圈整個空掉?

跟本就冇, 官圖幾個角度都唔見.

http://issuu.com/threea/docs/loo ... 6_transformers_bu/0
以上為大黃蜂係3A既產品目錄介紹,早前CHING們或者都有貼過

如官圖所示,大黃蜂的嘴巴應該係有既,細睇奶咀位係有細節既,只係上色比網上既圖較深色,而且係單色,同背景黑色一撞容易會有無咀既感覺

但有眼利既CHING講過似乎手臂有旋轉角度限制
的確,睇過上面既目錄後發現BEE擺出既POSE似乎都有共通點,就係前臂只能向內屈
(或者有CHING未睇得明,簡單講就係現在BEE能雙手差腰,但無法擺出如大力士般兩臂往上平舉以展示二頭肌的姿勢)

雖然唔能夠就此認定佢關節設計不良,但就著現有既官圖所提供既資料,的確有此合理懷疑
真係令人又愛又恨既一隻BEE:42:
Knightmare 發表於 6-12-2014 12:52 AM
http://issuu.com/threea/docs/lookbook3a_issue016_transformers_bu/0
以上為大黃蜂係3A既產品目錄介紹, ...

又係喎, 隱約見到有啲細節, 但肯定色同個position都唔太啱, 除非係可以拉出拉入. 電影睇, 就算幾暗都冇理由黑到好似啲官圖咁
早前有
見到有嘴..深入左入面少少
唔知邊度有實物睇呢......
看到了...有點深左...感謝解惑:shy:
見到有倒5天,則係開訂之日?????
唔知會唔會再有其他官圖?{:1_375:}
E隻大黃蜂D舊化和detail位超正{:1_203:}
AA超力仔 發表於 5-12-2014 06:45 PM
網上搵到

大家努力搵銀吧

出得咁
密應該要嚴選
小弟最驚係佢出咗呢隻之後唔出首領文就大件事,即時中伏
sabaoth 發表於 8-12-2014 05:57 PM
唔知會唔會再有其他官圖?

tXXpeople from taiwan has some more photos

http://www.toy-people.com/?p=27406
3A既大黃蜂表現比較厚壯,力量型一點:78:,自己既印象就比較瘦削  :handshake:

手前胼臂好似真係轉動不能,真的話這會有點失望:time: