Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: mj23

[玩具報告] 所謂既日版好好多 - MP21 大黃蜂

我隻精粉日版bumblebee都有上色差色及好幾個位凹了,不是花了而是凹了再喷了色的:Q
BoAkawaii 發表於 2-12-2014 09:49 AM
咁慘...唔知Ching有冇得換,如果喺In's d舖頭仔買機會微d...

所以,都係幫襯HB好d,爛件(如果非人 ...

耍換我见到無货了
好老實講,買野真係撞手神。如果可以換貨,當然好啦。
wingjapan123 發表於 3-12-2014 12:00 AM
  • 嘩!!上面師兄一定小去精分!!!!
    你想多咗!
    我真人就睇過幾個人想更換貨!咪無得更換
    ...

• 點解!師兄!你咁鍾意用"!"代替其他標點符號?!
    樓主去精粉冇得換還好,只係唔好彩中sad貨,如果有得換可能會係sad完再sad既貨{:1_237:}
    買嘢要撞手神x2

慶幸我隻冇事

另外隻金色版信和精品Outlet做緊2魚有找好吸引喎
    Lemonfai 發表於 8-10-2015 04:38 PM
    點解!師兄!你咁鍾意用"!"代替其他標點符號?!

來吸引人注意。第二,我唔知原來上TD留言要考符號?
    我中文好差,希望体諒!

孤仔全線都呢個價:handshake:
    revy 發表於 9-10-2015 09:22 PM
    孤仔全線都呢個價

早買嗚嗚

e+買係享受

不過都預咗
    係隻顏色吸引背包是雞肋
    配套好唔過原色:43:

我隻MP21G兩個大黃峰面都中SAD:die:一個大細眼,有個有痘痘:sad: