Toysdaily 玩具日報

查看: 15833|回復: 24

[玩具報告] 所謂既日版好好多 - MP21 大黃蜂

從來都唔信咩日版QC好好多, 但硬係有人信, 仲要吹話第一水個模最好留返日版.
今次買日版只係見精粉個價OK 就入.

mj23 發表於 2-12-2014 02:53 AM
樓上所講, 個較位崩咗中間一大忽

原來是爛件, 唔講都唔留意
只見到張腳圖, 不過唔知有什麼問題
個較位。。。。。。
redfish 發表於 1-12-2014 06:41 PM
只見到張腳圖, 不過唔知有什麼問題

樓上所講, 個較位崩咗中間一大忽
這算是爛件呢!是否可以去換貨呢?

咁慘...唔知Ching有冇得換,如果喺In's d舖頭仔買機會微d...

所以,都係幫襯HB好d,爛件(如果非人為破壞)蘇老闆應該可以換比你...
BoAkawaii 發表於 2-12-2014 09:49 AM
咁慘...唔知Ching有冇得換,如果喺In's d舖頭仔買機會微d...

所以,都係幫襯HB好d,爛件(如果非人 ...

MK精品, 應該都冇得換.
唯有自己安慰自己算係唔好彩中既好彩, 機械人MODE時係後面, 車MODE時就睇唔到.
不過都係想俾其他人知, 唔洗盲目追咩所謂日本版同日本版QC會好啲. 晒錢
mj23 發表於 2-12-2014 06:54 PM
MK精品, 應該都冇得換.
唯有自己安慰自己算係唔好彩中既好彩, 機械人MODE時係後面, 車MODE時就睇唔到.
...

小弟好少幫襯精粉呢間嘢,以前幫襯過深水埗精粉買MP-18,但QC差,呢度花果度花,後來我喺肥趣買過第二隻MP-18,但d QC又出奇地冇乜花,都唔知係咪代理比精粉d貨特別sad!

另外MP-21係大陸中山友利玩具廠代工,大陸變迷早已知道呢間廠生產d嘢質量特別差,但係MP-17至19就由深圳精裕代工,質量比較好,所以中獎機會比較少,雖然仍然有油漆上嘅瑕疵,真係要睇你好唔好彩。

所以MP-21,只要係中山友利代工,無論日版港版3C版都有機會中獎...

其實有冇Ching喺精粉換過貨?知道嘅就幫幫手話聲比樓主知,可能有得換過第二盒呢?
但MP-10日版上色真係比美版好! (講顏色){:1_377:}

至於MP系列啲品質一直都係處於極低水平, 要買就只好睇開啲喇! :36:

見過有人拎盒切左少少既模型去話缺左件都換到盒新

• :)嘩!!上面師兄一定小去精分!!!!
你想多咗!
我真人就睇過幾個人想更換貨!咪無得更換
你被錢佢話過你可以開來睇!如果有就馬上做!不過只係小件!和明眼看到的爛!
嘩!嘩!
你想多了!去多點精粉就知!
其實有時買野都係撞手神,玩具都一樣...:(

同情樓主遭遇:o

相信只是個别案例

我手上隻日版冇問題