Toysdaily 玩具日報

[詢問] SHF博羅連到貨問題

葵姑都打左俾我,話俾日版我唔加價,不過要盡快拎
SHOCKER 發表於 2-12-2014 05:30 PM
葵姑都打左俾我,話俾日版我唔加價,不過要盡快拎

me too.  佢仲問我今日嚟唔嚟到。
痴線 ? 會唔會而家先知道 '無貨' 呀 ?
上次講左點解...
我都未有電話收到!!! MK孤有未= =
請問有無師兄係米青訂左又成功取貨?我未收到短訊,但打去問話要兩星期先有貨
bean0416 發表於 2-12-2014 08:09 PM
請問有無師兄係米青訂左又成功取貨?我未收到短訊,但打去問話要兩星期先有貨

仲要兩星期? 唔係呀!
98729172 發表於 2-12-2014 07:46 PM
我都未有電話收到!!! MK孤有未= =

唔好等電話喇,直接踩上去啦。
剛剛係信和問米青,聲稱太多人訂要等下水貨(我第二日訂),反而去孤仔問話有訂就可以羅
bean0416 發表於 2-12-2014 08:30 PM
剛剛係信和問米青,聲稱太多人訂要等下水貨(我第二日訂),反而去孤仔問話有訂就可以羅

其實急真係唔好再去青口,真係勁耐,我中過兩次招(訂兩中兩次)連船仔都好似聽日返, 咁耐又唔係平過人,無謂啦~
我試過米青訂魂限野係個半至兩個月先有得拎,無錯,係個半至兩個月,仲要死追爛追先有,吾信請skip,當我亂up。
bean0416 發表於 2-12-2014 08:30 PM

仲下水? 11月出, 12月都到啦喎

唔出奇呀。早幾日見拍賣場有個日版船貨預訂12月10幾號到貨

有可能同樣嗰批,但米青會唔會彷效孤仔做法以日填行就唔清楚喇。
頭像被屏蔽
iorik 發表於 3-12-2014 04:11 PM
唔出奇呀。早幾日見拍賣場有個日版船貨預訂12月10幾號到貨

有可能同樣嗰批,但米青會唔會彷效孤 ...

當初訂果時米青FB寫(JP VER)(BY AIR)的,我諗唔係船貨掛。

BY AIR都要2星期,可能架機要環遊世界。以後都唔幫佢地訂野了。
bean0416 發表於 3-12-2014 05:47 PM
當初訂果時米青FB寫(JP VER)(BY AIR)的,我諗唔係船貨掛。

BY AIR都要2星期,可能架機要環遊世界。以 ...

飛機貨定係船貨真係冇樣睇,但時間上未免太巧合,最緊要都係有貨比。

我明白苦等喜愛玩具嘅滋味,真係一日都嫌多,可惜只能做到嘅就係等。