Toysdaily 玩具日報

[詢問] SHF博羅連到貨問題

旺角樓上定樓下???
我手寫都係570冇改單...
但拎個時直接畀435尾數...
小堅 發表於 1-12-2014 11:05 AM
旺角樓上定樓下???
我手寫都係570冇改單...
但拎個時直接畀435尾數...

樓下, 我見佢入機都係淨打code無改機, 佢應該係有兩個code for兩種價:44:
我都聽呢到講話要問先有,我星期六都親自到灣仔孤,佢話無,我奈佢唔何....:38:但下次你咁攪你訂埋我個份! :38: 當晚我收到佢話叫我攞MP21,我順便問佢幾時有,佢話星期一,不過我都唔敢對佢地有期望!
yugi 發表於 1-12-2014 11:07 AM
樓下, 我見佢入機都係淨打code無改機, 佢應該係有兩個code for兩種價

咁奇怪,但佢又真係收我435...

拎埋單去信和問啦, 佢地而家不打電話叫人拎貨啦, 我都系無收到電話 , 星六自己去問就拎到, 上次 MP20 都系, 人地都拎哂, 去到好後我上去 , 最後得返兩盒 ......... 咁樣做生意......:blame:
jedi 發表於 1-12-2014 11:28 AM
拎埋單去信和問啦, 佢地而家不打電話叫人拎貨啦, 我都系無收到電話 , 星六自己去問就拎到, 上次 MP21 都系 ...

會唔會你miss左call...
星期日佢先打黎叫我拎隻魂限shf白鳥同電王...

仲有上次MP21???
MP21出左兩次咩???

會吾會有乜誤會?或者區份吾同人問題....我買甘耐野全部都收到call....旺角區
小堅 發表於 1-12-2014 11:40 AM
會唔會你miss左call...
星期日佢先打黎叫我拎隻魂限shf白鳥同電王...

有無miss左call 我唔知咩  , 上次MP20....的意思系......我對上一次取貨的事件, 不是講MP21出了兩次 ,  這位師兄鍾意玩....”咬字“ ...... 我無得講, 或我系到講"一扭"....會得罪一D 打手啦  
jedi 發表於 1-12-2014 11:55 AM
有無miss左call 我唔知咩  , 上次MP21....的意思系......我對上一次取貨的事件, 不是講MP21出了兩次 ,  ...

我見你話MP21,我以為你講出左兩次...
MP21都係星期五六先有貨...
小堅 發表於 1-12-2014 12:03 PM
我見你話MP21,我以為你講出左兩次...
MP21都係星期五六先有貨...

系喎 原來我攪錯 系 MP20 , 因MP21 我不‵是同一扭訂  
jedi 發表於 1-12-2014 12:12 PM
系喎 原來我攪錯 系 MP20 , 因MP21 我不‵是同一扭訂

所以唔好話人打手...
我係奇怪點解係MP21姐...
:he:
小堅 發表於 1-12-2014 12:13 PM
所以唔好話人打手...
我係奇怪點解係MP21姐...

是 的.........:shy:
其實孤仔(旺角除外)派貨係咪都係例遲,我對上一次訂係17號,基於熱愛程度遠不及布洛尼

所以完全唔覺17號遲派比我,因為我根本冇理到,直到佢打嚟我先知要贖隻17號。
旺孤SHF白鳥都有CALL我拎, 淘孤姐姐有貨都有CALL{:1_214:}
我前日去都未見店舖有貨既.....