Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: gumng

[玩具報告] 差點錯過的 SHF Batman Injustice Ver

gumng 發表於 30-11-2014 01:45 AM
WAH!! 原來原裝設定咁肉酸, 唔怪得咁多朋友話唔掂!! 如果出到好似上面張相咁, 真係比都唔要.... ...

SHF的確美化咗,Mattel做得似啲不過本身design真係唔得

其實隻game batman有兩套甲,上圖係未同superman反面嗰時著,shf呢套係batman組織左insurgency時著,所以shf都同原著唔係差好遠
Assassin 發表於 30-11-2014 02:08 PM
SHF的確美化咗,Mattel做得似啲不過本身design真係唔得

呢個造型,真係係人都鬧,唔跟好過。。。
MATTEL 6"一隻都無買過,睇落仲差過孩記,似乎從BAN大 SHF開始買返部份DC角色都唔錯!!
benedict 發表於 30-11-2014 02:43 PM
其實隻game batman有兩套甲,上圖係未同superman反面嗰時著,shf呢套係batman組織左insurgency時著, ...

呢個造型正好多,有返D電影FEEL,日本人果然識得選擇!
如果出上面果款,一定唔買。。。。。
今次呢隻batman, 都算出得唔錯,比例上是高過真骨雕拉打半個頭,視覺上有番鬼佬身形fee:73: 希望黎緊既Darth Vader 一樣做得番咁好既比例
兩張全面罩LOOK好型:D
36韜 發表於 30-11-2014 08:26 PM
兩張全面罩LOOK好型

我反而覺得BATMAN帶面罩好怪, 所以只拍了兩張, 印象中BATMAN未試過帶面罩....
頭像被屏蔽
終於買咗,造型唔錯,不過隻右腳好鬆,係咪中咗招?
頭像被屏蔽
avengers2012 發表於 2-12-2014 11:51 PM
終於買咗,造型唔錯,不過隻右腳好鬆,係咪中咗招?

我果隻好緊WOR, 中了SAD 貨??
gumng 發表於 3-12-2014 11:09 PM
我果隻好緊WOR, 中了SAD 貨??

我嗰隻都係右腳鬆:sad: 用左小小紙巾塞番個關節球窿位搞掂{:1_377:}