Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Dick.Po

[玩具攝影] 【勇武固然重要,忠義更感乾坤】Inflames Toys神勇關雲長

買完係吾係要放喺神枱?:Q
齊天大聖Ω 發表於 2-12-2014 04:58 PM
你唔係入咗303果隻丫ma...

梗係入左INFLAMES呢隻啦~{:1_218:}
303個隻我都睇過,真係好唔得....
呢隻佢一開訂我就極速訂左,
植鬚真係好得,話哂特別D~
呢間野出三國,西遊記,
玩植毛其實有得諗架~~{:1_377:}
看起來非常有型
但想到那堆衣服要穿脫
喔......
齊天大聖Ω 發表於 2-12-2014 08:15 PM
我諗chhnpng哩位師兄應該講緊303果隻,Inflames Toys哩隻邊可能膠得過303果隻,哩隻成個真人咁,有啲 ...

呢隻關公我覺得個樣都有D膠膠地,相比HOTTOYS同ENTERBAY有段距離,
303個隻我唔多講啦,未見實物但只睇圖都唔想買.....
INFLAMES TOYS呢隻關公整體真係入得過,喜歡三國既確實無SAY NO既理由,
而且佢係跟返我細個時睇既舊版三國演義黎整,
真係中到應一應{:1_376:}
各Ching 有睇過舊版三國演義(我覺得係亞視馮兩努版)
應該Ching會鍾意只真!事關到今時今日冇人可超越當年既神緒
其實我自己唔玩歷史人物,見到咁似即中,但可惜...比人話買個關公做咩野
齊天大聖Ω 發表於 3-12-2014 12:50 AM
下年隻孫行者係我第5隻大聖

CHING你真西利~{:1_377:}

我倒想佢快D出埋大哥同三弟,一家人齊齊整整就好啦...:help:
老實人 發表於 3-12-2014 12:42 AM
各Ching 有睇過舊版三國演義(我覺得係亞視馮兩努版)
應該Ching會鍾意只真!事關到今時今日冇人可超越當 ...

雖然我未見過''劉關張''真人,
但係我心目中舊版三國演義真係最神似,
所以佢一出我唯有死死地氣俾錢:unhappy:
五虎我最想要係馬超字孟起,佢真係堅英
齊天大聖Ω 發表於 3-12-2014 04:44 PM
以下內容純粹個人分享,絕無廣告宣傳成份!!

呢個系列我都有見過,不過真係普通左D,
有小朋友玩具既感覺,
又有D似''聖衣神話''
有D兩頭唔到岸.........
starducks 發表於 2-12-2014 03:46 PM
買完係吾係要放喺神枱?

神枱限定{:3_134:}
齊天大聖Ω 發表於 2-12-2014 08:15 PM
我諗chhnpng哩位師兄應該講緊303果隻,Inflames Toys哩隻邊可能膠得過303果隻,哩隻成個真人咁,有啲 ...

哩隻成個真人咁? 哈!哈!哈!哈!哈!:x
齊天大聖Ω 發表於 5-12-2014 07:18 PM
Inflames Toys哩隻的而且確係似真人

哈!哈!哈!哈!哈!:x:x:x:x
多謝分享。留名支持!