Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 【勇武固然重要,忠義更感乾坤】Inflames Toys神勇關雲長

原來咁睇得, 好彩未落訂殘兵姐 :shiny:
gominggo 發表於 29-11-2014 03:59 AM
師兄請問隻孫行者是否開訂了?

是,官圖都出了。
Great shot ! 感謝分享。
好正~~  不過唔習慣擺個唔係拜嘅關二哥係度。
加上 . . . 太貴了. . . .
齊天大聖Ω 發表於 1-12-2014 03:18 AM
唔擺關二,咁擺大聖,兩個都可以鎮宅XD~

大聖仲貴..

大聖爺Ver.2我好想要呀 ~ 但係個價真係嚇死我呀 . . .
一個普通打工仔接近餐飲餐食餐餐清,真係得個恨字 . . .
only want the stand for other figures...
買買買 發表於 28-11-2014 01:45 PM
同303個隻各有可取之處,但價錢差好遠,真係難揀。
呢隻面色差少少,但件衫細緻而且有把劍。
303個隻面 ...

303  把青龍偃月刀金屬制,性價比高, inflames 係精緻dd,但非版權figure 黎講訂價太高,重貴過303大全套(有旗有馬)訂價
齊天大聖Ω 發表於 29-11-2014 02:01 AM
Inflames Toys果隻㊣好多,植毛鬍鬚比較逼真一啲,係差在小咁隻赤兔馬

Inflames Toys實物都可以係 ...

夠紅
之前出過po
http://toysdaily.com/discuz/foru ... page%3D1&page=1

KC@toys 發表於 1-12-2014 11:16 AM
夠紅
之前出過po
http://toysdaily.com/discuz/forum.php?mod=viewthread&tid=218949&extra=page%3D1& ...

多謝師兄幫我引證。謝謝{:1_220:}
面相呆板, 上色勁膠, 勁大陸 feel! :72:
雖然係膠左D,但配件好得,型到爆,係同個玩具櫃有D格格不入咁........
(利伸:關羽已請左返屋企,玩具櫃只得HOTTOY同ENTERBAY野)
WANOWEN 發表於 1-12-2014 03:03 PM
雖然係膠左D,但配件好得,型到爆,係同個玩具櫃有D格格不入咁........
(利伸:關羽已請左返屋企,玩具櫃只得HO ...

只限上神枱 :63:
哩隻頭雕只係大陸傳統既瓷器像水準, 隨便一個大陸技工都做到, 隻孫行者頭雕更加慘不忍賭 , 簡直係街邊地攤玩具水準 :59:
chhnpng 發表於 1-12-2014 04:59 PM
哩隻頭雕只係大陸傳統既瓷器像水準, 隨便一個大陸技工都做到, 隻孫行者頭雕更加慘不忍賭 , 簡直係街邊地攤 ...

我都係第一次買大陸野,其實真係唔係想像中咁差既~
係個樣真係膠膠地,唔太像真.....
(好似5~6年前既水準)
it 個隻關公開頭預訂1350人仔,宜家公價1480人仔