Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 機動戰士 GUNDAM THE ORIGIN 系列模型

其實佢會唔會出MG Zaku Char's type 嫁
狙擊型係咪冇托槍手板?官圖好似特登避開

PBHK
HG 1/144 GM SNIPER CUSTOM [2018年10月發送]
http://p-bandai.hk/hobby/item-1100007954/

diabolos 發表於 8-6-2018 04:20 PM
狙擊型係咪冇托槍手板?官圖好似特登避開

好似真係無托槍手掌 ... 孤寒度咁 {:1_236:}

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
HG 1/144 GM GUARD CUSTOM
HG 1/144 ジム・ガードカスタム 
価格:1,944円(税込) 
7月28日発売予定

HG限定 1/144 GM SNIPER CUSTOM
HG 1/144 ジム・スナイパーカスタム 
価格:2,052円(税込) 
申込受付中/8月~発送予定

http://hobby.dengeki.com/news/587097/

本帖子中包含更多資源

x
2018年7月28日発売 / 1,944円(税込)

本帖子中包含更多資源

x
stonekeung01 發表於 5-7-2018 04:18 PM
HG 1/144 GM GUARD CUSTOMHG 1/144 ジム・ガードカスタム
2018年7月28日発売 / 1,944円(税込)

咁大個盾,隻左手提唔提得起呢?

https://bandai-hobby.net/item/2320/

stonekeung01 發表於 11-7-2018 02:32 PM

好正,漫畫好似冇出現過,卡通有冇快閃過呢?
価格: 1,944円(税込)
発売日: 2018年07月28日
https://bandai-hobby.net/item/2320/

本帖子中包含更多資源

x
HG限定 1/144 HEAVY GUNDAM (Roll Out Color)

本帖子中包含更多資源

x
stonekeung01 發表於 14-7-2018 10:57 AM
HG限定 1/144 HEAVY GUNDAM (Roll Out Color)

咁即係有機會出啡色版本...
素組王 發表於 14-7-2018 03:20 PM
咁即係有機會出啡色版本...

7月頭出咗啦.............
eddiem249 發表於 14-7-2018 04:04 PM
7月頭出咗啦.............

嗰隻係灰黑(已入手),我講嘅係原裝 MSV 啡紅色(即係 MG 版隻色,我鍾意呢隻色多啲)