Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] NECA Pacific RIM 【全新版 Gipsy Danger & Tacit Ronin】

cargo ship, sweet!{:1_377:}
Assassin 發表於 20-11-2014 03:10 PM
頂,之前嗰啲我買齊晒

頂×2
不過這套實在好吸引:62:
之前個SET都好正,不詔小弟厭佢太膠同貴(小弟學生哥而已),:o
所以冇入到,唔知黎緊會唔會有striker呢?:46::):D
尋日行街見有GD單賣已即時入左,1魚3
想問下猩猩怪獸有冇出過獨立裝? 定一定要孖住隻戰損GD 嫁?
尋日出MK 搵都唔見有
神打魔帝 發表於 21-11-2014 09:18 AM
尋日行街見有GD單賣已即時入左,1魚3
想問下猩猩怪獸有冇出過獨立裝? 定一定要孖住隻戰損GD 嫁?
尋日出MK ...

猩猩怪獸 = leatherback? 係有單枝咁出的~

jeffloh 發表於 21-11-2014 10:08 AM
猩猩怪獸 = leatherback? 係有單枝咁出的~

出面完全唔見~~~~:@

呢隻出o左好耐啦~ 不過NECA慣性會reuse, repaint, recycle (我所說的NECA 3R"環保"政策) , 我相信好大機會會再出. (不過可能是2-pack或怪獸boxset咁出)
jeffloh 發表於 21-11-2014 10:39 AM
呢隻出o左好耐啦~ 不過NECA慣性會reuse, repaint, recycle (我所說的NECA 3R"環保"政策) , 我相信好大機 ...

我諗怪獸再出既機會又低d,e隻連埋 pack 裝都叫出過2次,
雖然NECA 作風係用到盡xdd

如果搵唔到就只好專心等e隻了
good post, i am getting it ~
正,星期一出街買現貨先
本來想唔入set,但GD又幾正
2 fish 6 crab a set in cold toys
GD ver 2.0 係唔係得尼隻set先有, 沒有個別一隻咁出?
tonykhwoo 發表於 23-11-2014 12:32 AM
GD ver 2.0 係唔係得尼隻set先有, 沒有個別一隻咁出?

its individual pack, but shops prefer to sell them in pair
唉~~愈出愈多. 點買呀!!!!!! 但真係好靚呀!!!!
我想問係邊度有得訂斷手GD?