Toysdaily 玩具日報

[詢問] 如果ins老闆集體係搞玩具節既星期五六日唔開鋪會點?

第日無玩具買, 咩幫你慳錢lor, 而家東江水都加, 仲買玩具???????????????????????
wilson3a10 發表於 16-11-2014 10:45 PM
第日無玩具買, 咩幫你慳錢lor, 而家東江水都加, 仲買玩具???????????????????????

怨東江水加? 有得用真係唔用?袋住先啦!
講返玩具 唯有等時去信和啦 希望信和仲可以存在一段時間啦......
不如一齊搬去銀城..........:62:
00_GUNDAM 發表於 17-11-2014 04:13 AM
不如一齊搬去銀城..........

銀城d舖大到呢......
shing045 發表於 17-11-2014 11:00 AM
銀城d舖大到呢......

又係既.......HA{:1_203:}好耐之前落過銀城, 但都唔記得有幾細了, 只見過爆米同"兩兄弟"開舖~
咁齊心先算啦
嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻
現時點真係靠平至捱到出頭天,而家又玩殺雞取卵?
果個位冇可能轉型變信和。
都好,以後等佢滅亡,又多番個死場嘆冷氣
銀城租三個打通得唔得?
銀城D走郎窄吖麻,点行?
去返188...前日行過,,業主開始面對現實...!{:2_252:}
ken_bear 發表於 16-11-2014 10:30 PM
希望店主大家今次真係要齊心共抗地產賤商

點對抗 ? 行番出去彌敦道 ?
wakoo 發表於 17-11-2014 09:19 PM
去返188...前日行過,,業主開始面對現實...!

講開188,呢輪多番d人行,仲發現有間神龍見首不見尾的玩具店,應該係新開,近住苦主,平日lunch去實唔開,放工去到就有時開,舖頭掛左好多麵包超人面具,貨品好雜,乜都賣下,價錢算平!日版tomica仲平過太源街d行版少少,有次星期六下午見到入面有好多人買車仔同買拉打卡,可惜成日唔開舖,唉!
好似聽講話有鋪頭專登星期一, 二, 三搞特價, 五, 六, 日就一分錢都唔減
百龍天舞 發表於 17-11-2014 03:12 PM
現時點真係靠平至捱到出頭天,而家又玩殺雞取卵?
果個位冇可能轉型變信和。
都好,以後等佢滅亡,又多番 ...

話時話想當年"雞黃"好似都係趕咗啲舖去"煙士"
依家"煙士"又想步"雞黃"後塵?!

如果又要諗出路其實果個乜嘢"東x銀座"好似都係死場嚟(唔知依家個場咩狀況)有冇得諗?
luciferdark 發表於 17-11-2014 11:17 PM
好似聽講話有鋪頭專登星期一, 二, 三搞特價, 五, 六, 日就一分錢都唔減

正確打法!! 最完美係可以團結到部份店主 一至四做九五折 21,22,23號不開店....配合埋TD各巴打21,22,23號不上煙士點...咁都有ddd機會救得返既...:$