Toysdaily 玩具日報

[改造交流] M廠拉打終於要爆

kkkso04010 發表於 14-11-2014 11:58 AM
ching 我同你一樣,好鍾意東京暴族,隻巖同兩件應募隊員衫心囗個logo 都中左招,無得救

我懷疑佢用廣告彩,竟然會溶,哈哈

限定果兩隻真係傷,ht出左兩隻又唔出
咁恐怖,medicom 公仔屍站自己都會爆,近排想買jojo 果d, 會唔會都自己爆架??
睇見都等CHING心痛。所以M記巨人出得幾靚都買唔落手,佢地D皮遲早爆
床上的波兒 發表於 15-11-2014 12:36 AM
咁恐怖,medicom 公仔屍站自己都會爆,近排想買jojo 果d, 會唔會都自己爆架??

考慮清楚先,我隻影月仲係企喺度display ,隻左手竟然自動斷咗;仲有電腦奇俠件衫溶膠,一早掉咗,所以見好多m記拉打幾舊水都唔敢買,怕咗:no:
小弟 有隻 v3 和 ooo 虫系 未開盒 (當年貪平入手的),希望晤會出師未捷,身先死 ……
rakuten 發表於 15-11-2014 07:21 AM
考慮清楚先,我隻影月仲係企喺度display ,隻左手竟然自動斷咗;仲有電腦奇俠件衫溶膠,一早 ...

我D 武裝戰線齋企都自行斷手,真係怕怕
請問有冇師兄玩開jojo 系列,易唔易爆/斷手腳??
爆成咁,好sad................
quincy 發表於 14-11-2014 11:07 AM
我諗係唔同既膠有分別遮
我隻威龍sdu容錦昌,十幾年都無件何問題

我屋企1/6女體
Jenny, Volks第一代包膠(2000年前產品)
全部都正常
依家成為我兩個囡既玩具
roystoy 發表於 15-11-2014 07:26 AM
小弟 有隻 v3 和 ooo 虫系 未開盒 (當年貪平入手的),希望晤會出師未捷,身先死 ……

CHING, 放係盒仲易死,小心
謝謝大大提點。其實貪平買時,已有自爆之覺悟,只是希望有眷顧之神,讓我玩耐d ……

床上波兒兄,我隻承太郎雙手已斷
所以宜家m記再出都唔會買lu。。。
屋企個批拉打由得佢自然死亡算了。最慘係條屍唔知點處理好?:38:
買買買 發表於 19-11-2014 02:50 PM
CHING, 放係盒仲易死,小心

我隻the first 2號就係全新收藏多年,開盒發現斷左腳。難想像其他膠玩具宜家處景如何
買買買 發表於 19-11-2014 05:55 PM
所以宜家m記再出都唔會買lu。。。
屋企個批拉打由得佢自然死亡算了。最慘係條屍唔知點處理好?

好可惜。珍藏多年,確實可惜