Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 是但影 ~~~ 千值練 恐龍三一萬能俠3號機

滴滴仔 發表於 12-11-2014 11:00 AM
ps 係乜來  ......我識條鉄咩

我現在連玩玩具都冇時間......  全天候比小 ...

玩野呀C父~~~PS您都唔識~~~:53: 唔教就唔教囉~~~{:1_373:}

終於有人收到您啦~~~~{:1_214:}

我知我知....因為你有錢唔知點洗:$
黑色三連敗 發表於 12-11-2014 09:25 PM
玩野呀C父~~~PS您都唔識~~~ 唔教就唔教囉~~~

終於有人收到您啦~~~~

嗱...醒你呀..火燒毛虫:)

.... online 找d 煙圖,火圖,水圖, 電圖, 沙石塵圖....重有春宮圖...

炒起一張....:) 攪點 ..........重點加d即食 color tone filter (要懶有味道個隻)
.........包你即做神人{:1_377:} ...
滴滴仔 發表於 13-11-2014 10:07 AM
嗱...醒你呀..火燒毛虫

.... online 找d 煙圖,火圖,水圖, 電圖, 沙石塵圖....重有春宮圖... ...

又燒毛虫~~~~爽:46:

咁複雜~~~即係點~~~:what: 下次您過2招過我~~~:^