Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 是但影 ~~~ 千值練 恐龍三一萬能俠3號機

{:1_377:}cool, thanks for sharing!
Vince 發表於 11-11-2014 10:55 AM
之前話係一次過 訂晒 3 隻就會跟 ... 你唔係 逐隻散買下化

要一套...三隻紅白色先有:67:
佢條老精虫..買黑色先....邊有野送呀{:1_214:}

我諗住私人醒條毛比佢{:1_222:} ...
滴滴仔 發表於 11-11-2014 06:03 PM
要一套...三隻紅白色先有
佢條老精虫..買黑色先....邊有野送呀

你唔講我都唔記得!哈哈!單野我經手添
taken 發表於 11-11-2014 11:09 AM
千值練facebook info:

千值練將安排於每盒真龍•三一萬能俠包裝盒內放入特典武器換領券(例如: 真龍•三 ...

多謝TAKEN兄咁幫忙~~~但我個幾盒都唔覺有張咁既換領卷~~~{:1_237:} 等我遲D再睇真D先~~~:unhappy:
bbf1125 發表於 10-11-2014 10:04 PM
你個有錢仔ar 三隻都買晒, 好日唔上td 一上就見到你個有錢仔出post

我都想買隻黑一號, 想 ...

邊夠您呢個富2代有錢~~~我係草根~~~死慳死抵先買到~~~:oh:

黑三一OK喎~~~D色襯得好靚~~~係唔好厭佢輕飄飄~~~:p
williamhychan 發表於 10-11-2014 11:19 PM
好彩我冇興趣呢Set,今個月SR個隻我就o岩

Rich Man果然豪氣,一係唔玩!一玩就全套
...

初時我都冇性趣~~~係出左黑31先買~~~:( SR我反而冇打算入~~~無論係紅同遲D隻黑~~~因為屋企實在多三一~~~:no:

雖然我係貧民~~~但一玩好難唔三隻缺或二~~~襯番合金魂~~~:p
Vince 發表於 11-11-2014 10:55 AM
之前話係一次過 訂晒 3 隻就會跟 ... 你唔係 逐隻散買下化

我真真.....真係逐隻入 :Q 千練值咁大間公司~~~唔會唔俾我掛~~~:unhappy:

多謝MACROSS長谷兄支持~~~~多謝觀賞~~~:handshake:
滴滴仔 發表於 11-11-2014 06:03 PM
要一套...三隻紅白色先有
佢條老精虫..買黑色先....邊有野送呀

原來係咁~~~黑色冇份~~~:help:

您醒我PS技術好過啦~~~C父~~~:die:
williamhychan 發表於 11-11-2014 06:54 PM

您唔係經完手想唔認呀~~~~:^
黑色三連敗 發表於 11-11-2014 08:18 PM
多謝TAKEN兄咁幫忙~~~但我個幾盒都唔覺有張咁既換領卷~~~ 等我遲D再睇真D先~~~

try email to 千練值 about your problem.  Good Luck
williamhychan 發表於 11-11-2014 06:54 PM

{:1_220:} ........你個經手人........要負責任{:1_228:}
黑色三連敗 發表於 11-11-2014 08:22 PM
邊夠您呢個富2代有錢~~~我係草根~~~死慳死抵先買到~~~

黑三一OK喎~~~D色襯得好靚~~~係唔好厭佢輕 ...

黑三一OK喎~~~D色襯得好靚

{:1_374:} 所以咪冇野跟law ... 死春{:1_377:}
黑色三連敗 發表於 11-11-2014 08:34 PM
原來係咁~~~黑色冇份~~~

您醒我PS技術好過啦~~~C父~~~

ps 係乜來 {:1_375:} ......我識條鉄咩 :78:

我現在連玩玩具都冇時間...... :cool: 全天候比小滴玩足全日:die:
滴滴仔 發表於 12-11-2014 10:56 AM
黑三一OK喎~~~D色襯得好靚

所以咪冇野跟law ... 死春

呢個一定唔係主因~~~:angry: