Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 米青口口口話21-25開倉

i tried last year, wont go again
花少爺 發表於 21-11-2014 06:12 PM
想問ex人馬仲有無貨?見佢既報導影到有,而且見到好似係日版,好吸引

我都想知幾銀,有啲興趣。
好無奈...由1點半到街上龍尾排隊直至5點幾才入到去......好想買嘅已賣晒 :sad:最後只帶了隻SR 合金 MAZINKAISER 回家...
IXUS 發表於 21-11-2014 10:15 PM
好無奈...由1點半到街上龍尾排隊直至5點幾才入到去......好想買嘅已賣晒 最後只帶了隻SR 合金 M ...

how much先:shiny:
香港高登既實況報導!
與其睇報導不如親自來睇仲好啦!
我地等緊你來呀!
http://www.hkgolden.com/articles ... =17292&catid=33
又開心又傷心 玩具開倉實況
今日係香港其中一間出名賣得平嘅玩具店開倉日子,筆者尋日先同大家講完,今日就獲邀去睇睇現場實況,順手(其實係主要目的)就幫大家睇睇係咪真係咁平啦∼

利申,純粹見到蒸粉面書,內有部份玩具售價資料。
IXUS 發表於 21-11-2014 10:15 PM
好無奈...由1點半到街上龍尾排隊直至5點幾才入到去......好想買嘅已賣晒 最後只帶了隻SR 合金 M ...

師兄我同你一樣好無奈...由2點到街上龍尾排隊直至5點幾才入到去只買了2只ex+1只模型...
花少爺 發表於 21-11-2014 06:12 PM
想問ex人馬仲有無貨?見佢既報導影到有,而且見到好似係日版,好吸引

我5點幾仲見到有ex人馬不個大多是破盒,我睇個不是日版好像亞版黎架! $*)一盒 !!仲有我2點係樓下排隊時我見到有3-4條友買在20盒到ex人馬領走個20盒我周唔知係唔係日版啦,不過估計係領黎xx (你明架啦)
linkchan 發表於 21-11-2014 02:37 PM
Omega射手幾錢?

#))以上就唔去喇

Omega射手5點時見#))

我11點幾開始批,入緊場時見到D日版EX聖衣比INS尋X保掃曬,得反幾合凹盒,亞版同行版都應種有

最後只入冰河,一輝,10週年DX台同G7
umg 發表於 21-11-2014 11:29 PM
Omega射手5點時見#))

使乜怕唔去買唔到, 除非呢隻米青能在呢幾日開倉清晒, 如果唔係,開倉完之後佢地舖頭都會有呢個價, 而同時因為米青做過呢個價出面D舖又會滯銷迫不得已又減D, 使乜怕唔去買唔到平 Omega
原本明天想去睇吓, 睇完各位師兄既留言, 都係唔洗去
umg 發表於 21-11-2014 11:22 PM
我5點幾仲見到有ex人馬不個大多是破盒,我睇個不是日版好像亞版黎架! $*)一盒 !!仲有我2點係樓下排隊時我 ...

如果係爛盒就無謂買了,我一直想買返盒再版日版人馬收藏,特別見今次都賣得幾平……
感謝報料∼聽日去買多隻omega人馬星矢收藏好了
睇相 Play Art 系列係咪無 Batman  /  蛇叔呀 ?

#() 不過我眼見還有十多盒淨
睇相見到有RAH SABER (唔係黑SABER), 有冇師兄見到要幾多魚??