Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 米青口口口話21-25開倉

呢頭踩人開倉果頭排住隊去買是常識吧:!
頭像被屏蔽
may20 發表於 18-11-2014 10:34 PM
呢頭踩人開倉果頭排住隊去買是常識吧

肯定超二百人排緊 13/F排到落地下 痴9線
頭像被屏蔽
上完13樓搵龍尾落返地下,放棄走人
五分鐘先入1-2個 個姐姐話呢d叫分流喎
聽日放假仲多人丫
copied from 精品FACEBOOK

Chris Yeung 請問已經有人排隊未? 人多嗎?
約於 1 小時前 · 讚好
Law Tony 隊尾係地下
Yu Phoebe 有幾百人了,係地下上好過搭lift.因啲人由13樓排番去地下
Ho Man Lo 有心機人士可來參戰。預計時間4小時。推測
Lok Loklokleung shxt上到13樓行返去地下排,好心揾人係地下叫人唔好上去,白白行左13層樓
Chan Stanley 其實條隊要等幾耐先到呢 ?
Chan Stanley 我都係地下先緊
Chan Stanley 唔會有下一次
唔係放半日,咪去
約於 1 小時前 · 讚好 · 1
Lok Loklokleung 50分鐘剛通過第2層,望6點前通過13層
48分鐘前發佈 · 讚好
Jock Smith 定D黎, 兄弟! 典解唔早D去?
38分鐘前發佈 · 讚好
Lok Loklokleung 早幾多?12點半開,12點到都5早?
26分鐘前發佈 · 讚好
Jock Smith i mean 你試過睡橫行開倉都要早幾粒啦, 而且第一日添.......
22分鐘前發佈 · 讚好
Tsz Chun Lai 排左半個鐘以上(13:45放棄離開)仲係地下-13:00地下(仲有13層,條數自己計),唔係放全日,下午要番工(仲慢過上年,上年用2個鐘到左搞掂,我想知道有冇c兄12:30排,4點到未?),唯有等下次開倉再黎過∼
13分鐘前發佈 · 已編輯 · 讚好
Matthew Chiu 兩點,已放棄
15分鐘前發佈 · 讚好
Chan Sephiro 開倉個地方咁細,不如放d大件野去樓下即叫即賣比人咪仲好,反正都係散貨,仲可以即時交收.塞到咁...
14分鐘前發佈 · 讚好
Matthew Chiu 地下上去至少七粒鍾
14分鐘前發佈 · 讚好
多謝師兄資訊。。。。。。。。。。
Omega射手幾錢?

#))以上就唔去喇
寧願比多小小出去買好過去比佢玩
linkchan 發表於 21-11-2014 02:37 PM
Omega射手幾錢?

#))以上就唔去喇

以上...

其實精口算唔算誤導人???
係佢既facebook到宣傳話過1000蚊可以碌卡,但冇提任何額外費用...
不過係生果日報既報導,話要收返1.5%既費用...
http://hk.apple.nextmedia.com/su ... t/20141121/18942006

:p
希望夜D毋咁多人,可排倒上去啦!!!{:1_374:}
幫手清死貨仲要人排7粒鐘:50: