Toysdaily 玩具日報

[最新報價] 傑作-鋼鎖

mj23 發表於 8-11-2014 01:44 AM

Oh no, 我唔係會員,咁未即係冇囉
n
好怕買電度玩具,將來要DIY上色!但個價直係吸引,如美版有合金成份重正:handshake:
改咩名好? 發表於 7-11-2014 01:08 PM
https://www.youtube.com/watch?v=GFXRxpsFWa8
可以睇下

原本我都有少少想買,但睇完條片見到D膠料好似好流咁囧買唔落手咁
入手了 解了多年的毒
灰膠肉孫一早知 冇錢買日版都冇計
關節部份太鬆and太繄的,自已折開調整了
變型唔難,流暢,ok啦,可動也滿意
一些轉眼,開口,擺尾等等小玩意,沒意見
只是右手發光部份真係好浪費,效果又唔好
AJ 發表於 8-11-2014 03:55 PM
入手了 解了多年的毒
灰膠肉孫一早知 冇錢買日版都冇計
關節部份太鬆and太繄的,自已折開調整了

請問關節怎樣拆開搞?
我果隻都係髖關節好鬆,企8字腳3秒後變大字馬.................llorz
用鏍絲批扭到盡也只是緊了少少,但仍有少少鬆.................
腰也很鬆,而且不平衡,少少傾斜向右手邊.............
右手電池位果條透明膠帶無左?!!!
唔知係咪這原因,我果隻不著燈?!!!
唯有明天買電再試...........lllorz
幸好是在toyrus買,退換有保證~!!

屋企無位擺了

呢盒野唔係太鐘意

還有其它待拿貨
日日比女友嘈屋企無位
我見斗斗城張收條背後條款話特價品及清貨品恕不退款或換貨喎!買前問清楚先呀。
我那隻髖關節都算ok渦,擺pose唔會移位,我隻開盒時都係電池位已沒有隔住接觸點的透明膠了,但仲開到燈
MP100 發表於 9-11-2014 02:58 PM
我那隻髖關節都算ok渦,擺pose唔會移位,我隻開盒時都係電池位已沒有隔住接觸點的透明膠了,但仲開到燈

我都無透明膠,應該正常
我換左電後著燈成功了~~~~
但效果如大家所知的差=___________=
其實除了髖關節鬆外,這隻真係又抵玩又好玩~!
嘉豬 發表於 8-11-2014 05:55 PM
請問關節怎樣拆開搞?

鏍絲批鬆開髖關節後,在紅色甲那條組柱子上貼一層膠紙
我就只是咁整,大家的鬆緊度不一,拆開後慢慢試吧

我也是沒有電池位果條透明膠帶,可能成批貨咁係咁(擺得耐佢地d貨實奶野)
no more discount now?