Toysdaily 玩具日報

查看: 7974|回復: 30

[最新報價] 傑作-鋼鎖

傑作-鋼鎖終於減價了,前兩日係豆豆城入了,8魚找1元,仲送了一百元玩具券,减埋計都係$^((,有興趣師兄快D啦!
入手了 解了多年的毒
灰膠肉孫一早知 冇錢買日版都冇計
關節部份太鬆and太繄的,自已折開調整了
變型唔難,流暢,ok啦,可動也滿意
一些轉眼,開口,擺尾等等小玩意,沒意見
只是右手發光部份真係好浪費,效果又唔好
其實我想問呢隻上色是否同日版一樣?仲可以一次用埋COUPON?
宇宙之王者 發表於 7-11-2014 09:52 AM
其實我想問呢隻上色是否同日版一樣?仲可以一次用埋COUPON?

https://www.youtube.com/watch?v=GFXRxpsFWa8
可以睇下

呢個價錢 有D想去買...
頭像被屏蔽
Looks like a good deal but I have too many MP Grimlock already... MP08, MP08X, Hasbro Toys r Us exclusive Grimlock.
D COUPON指明係12月1-12日用
我隻傑作版鋼鎖隻腳指D金色電導差D,其他位問題不大,這價位已感ok了
九龍塘那間上次見仲有十多盒
同問,一百蚊劵是否可以即刻用?路狗狗真係想買!
一百元玩具券

只買傑作鋼鎖就送一百元玩具券?
我都唔知為乜會送一百元玩具券,但我只買一盒鋼鎖收銀望下個電腦就送我兩張50元的現金券
(COUPON指明係12月1-12日用)
好想買呀!! 但請問d 電度易甩嗎?
一開盒已發現恐龍腳子位有D電度脫落,只是局部位置,其他位ok!可能我買啱隻差少少的吧:(
不過六狗狗實在太吸引了
wow, good price wor~~~~~~~~~
真係抵

但係自己唔太like
Its colour look as good as MP-08, but really much cheaper.
MP100 發表於 7-11-2014 03:18 PM
我都唔知為乜會送一百元玩具券,但我只買一盒鋼鎖收銀望下個電腦就送我兩張50元的現金券
(COUPON指明係12 ...