Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: numan123

[分享討論] 剛收到sb sms

有冇師兄知道個會席幾時到期?:handshake:
kofumanutd 發表於 1-11-2014 11:59 PM
哩位人兄真係無得頂,由開始有得抽mk36時話"邊會有人會原價放呀! 厭錢腥咩", 同彈隻野話"其實哩隻除左可 ...

果位巴打已經剷左留言冇得睇lu:Q
kofumanutd 發表於 1-11-2014 11:59 PM
哩位人兄真係無得頂,由開始有得抽mk36時話"邊會有人會原價放呀! 厭錢腥咩", 同彈隻野話"其實哩隻除左可 ...

個位 Ching 真係好cheap 扮晒野問人地用原價買隻mk 36 返黎,轉個頭又自己爆響囗抽中,大家真係要小心這類人
我隻mark xxxvi都係呢度其中一位vip師兄幫我買,我都係7抽中0,其實呢度好多人真心幫人,不過最驚係如果抽多左或者係vip想幫但分唔到邊d係玩家邊d係炒家,幫錯左變左助長係最唔想見到發生

我都抽中member! 想問是不是年尾有 free 聖誔 gift ?
katokit 發表於 2-11-2014 08:35 PM
我隻mark xxxvi都係呢度其中一位vip師兄幫我買,我都係7抽中0,其實呢度好多人真心幫人,不過最驚係如果抽多 ...

同當時小弟回覆一樣,呢樣野係控制唔到.只有靠大家自律.當有人做壞規矩自然又會少人幫人..
Congratulation!
恭喜ching取得SB會籍!!

我抽中mark 36,
但抽不到SB會籍,
唯有寄望下年!!
題外話想知有幾多Ching好似我一樣,
只中mark 36但又抽不到SB會籍呢?
我想問下抽中既準則係 ?
random ? 定係睇番買得多唔多野 ?
應該是RANDOM, 我幫朋友抽中mark 36,之後抽中SB會籍, 但我所有FIGURE都是經朋友幫手買OR網上徵回來. 所以應該唔關買得多少時.希望可幫到你.