Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 剛收到sb sms

sunny1111 發表於 1-11-2014 10:21 AM
請問SB 會員是否沒有9折?

無咖,不過買限定唔使抽
numan123 發表於 1-11-2014 11:07 AM
無咖,不過買限定唔使抽

謝謝!唔洗抽已經很好
我都收到SMS 去get sb card !
        失敗:sad:
真係要恭喜CHING,我又要等下年了:unhappy:
oh, 失敗 again :*:*:*

-------------------
cytam 發表於 1-11-2014 09:26 PM
連續兩年抽中figure但抽唔中member !

哩位人兄真係無得頂,由開始有得抽mk36時話"邊會有人會原價放呀! 厭錢腥咩", 同彈隻野話"其實哩隻除左可抽SB會籍外,真不知有什麼好?"; 但跟手見有其他vip師兄話唔要會原價讓個quota俾啲用家師兄時,佢就第一時間PM個位好心人vip師兄,最後仲回咗句"真係人間有情, 真善美! 多謝師兄原價相讓, 如果所有真正玩家都師兄你一樣慷慨, D炒家就一定會食晒屎, 是 ..."。

真係估唔到你而家竟然可以話"連續兩年抽中figure但抽唔中member !"。真係除咗話你勁之外,已經無野好講。
kofumanutd 發表於 1-11-2014 11:59 PM
哩位人兄真係無得頂,由開始有得抽mk36時話"邊會有人會原價放呀! 厭錢腥咩", 同彈隻野話"其實哩隻除左可 ...

嘩ching, 咁你都記得ge:@
superior_k 發表於 2-11-2014 12:50 AM
嘩ching, 咁你都記得ge

小弟起當日14號已見識到哩位人兄點様用兩句說話打倒三十分鐘前的佢,已好有印象,加上而家佢哩句所以先有感而發。
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... ra=page%3D1&page=16
kofumanutd 發表於 1-11-2014 11:59 PM
哩位人兄真係無得頂,由開始有得抽mk36時話"邊會有人會原價放呀! 厭錢腥咩", 同彈隻野話"其實哩隻除左可 ...

嘩ching, 咁你都記得geX2
whitedol 發表於 2-11-2014 01:25 AM
哩位人兄真係無得頂,由開始有得抽mk36時話"邊會有人會原價放呀!  ...

人性的羞惡..........

absolute agreed!! what a shame............
kofumanutd 發表於 2-11-2014 01:25 AM
小弟起當日14號已見識到哩位人兄點様起兩句說話打倒三十分鐘前的佢,已好有印象,加上而家佢哩句所 ...

師兄好記性x3

小弟都中左member,做多年水魚:78:
putty 發表於 2-11-2014 11:40 AM
師兄好記性x3

小弟都中左member,做多年水魚

如無記錯Putty兄都係其中一個好心人師兄,好心有好報,恭喜可做多年水魚。