Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[活動展覽] Tamashii Nation 2014 發表會

└佳→┐ 發表於 3-11-2014 03:29 AM
我見到....我見到有GGGG既GOLDEN CRASHER呀~~~~!!!!
幾時整個SR版既俾我呀~~~~~~~~

留意到NXedge個GOLDEN CRASHER其實經已縮細左比例, 但都禁大,  SR要出架話不敢想像.....E個經已唔係價錢架問題 {:1_222:}
到今日都未有更多更清既相, 係咪捉得好嚴
raychan 發表於 2-11-2014 03:34 PM
係喎唔覺有robot ka隻新敗家高達彩版既

系呀,我也期待,可惜一直唔见过
new line again?:(

聖。。。衣。。。大。。。系。。。!!!!!
what's the difference with EX?

整體上好睇過EX白羊好多, 尤其是對羊角!:shiny:
Robot魂都算幾進取下
好彩冇打算斷
希望R魂 Z3快啲有
yugi 發表於 3-11-2014 03:14 PM
new line again?

SHF版的聖衣大系。。。
黃金魂…
聖衣可動…
聖衣object…
都算數;
竟然還有…聖衣大系rebirth!?
BANDAI癡Q咗線!

睇個款應該都係聖衣可動作...不過點解個名又叫大系既....

but 睇得出雖然 "可動" 同 ex差不多, 不過身型比例/聖衣設計上, 都有少少既分別.

身型比例明顯較ex肥身, 更加近似動畫/遊戲設定~ 我 buy 喎, 而且我真係好唔 like 穿著式既神話... 成鬼日跌.
聖衣大系rebirth......都係萬變不離其宗......
只有黃金魂 確定會商品化

聖衣可動、聖衣大系Rebirth都還只是參考出品
在未確定商品化前還是看看就好了