Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 2012god

[玩具攝影] 有冇CHING試過去hottoys 換件遇到愈換愈衰

Mickey 發表於 27-10-2014 12:20 PM
之前我隻Robocop個頭有花,不過我都不拿去換。因為我覺得可以接受,不過過了幾日買電池之後,發我又發現不能轉 ...

師兄接受到就最好不過,可惜有啲完美主義者過唔到自己嘅心魔,換嚟換去仲換得沒有最差,只有更差呢.....{:1_220:}
頭像被屏蔽
我上次隻ed 209 隻腳有明顯花痕及甩油,我返去換佢俾個隻新我,完全無問題仲幾好態度!師兄換嘢時候最好check 真d先走!
大家可以批評可以討論,但太過份的人身攻擊請自重。
謝謝!

有關討論店舖、品牌或真實人物
我們不鼓勵會員討論店舖卅拍賣的經營手法不論好與壞(例如:好服務的商店、黑店,奸商……)或任何真實人物外貌,性格進行人身攻擊或未經証實之評論。有關之討論我們亦會小心處理,以免討論區被人利用作發放虛假消息、宣傳、抺黑、罵戰等,因未經証實之討論可能對真實人物、品牌、店舖會造成不公平之影響。 管理員有權即時刪除或鎖上有關之討論而不另行通知。