Toysdaily 玩具日報

查看: 12394|回復: 18

[玩具攝影] 有冇CHING試過去hottoys 換件遇到愈換愈衰

上次去換42
本身就手臂有小小花痕 上左去
睇左頭1件 已經覺得好過我我原先果隻
但點知返到屋企再睇清楚 發覺背面同腳位有甩色問題
其實hottoys 所換既貨係咪人地換左再換返比其他人
世事冇完美,你換之前有責任check清楚哂

而唔係話返屋企先再發現點點點點點,你咪再拎過張有效既保養單去換過lor
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
無計,我前星期換蜘蛛俠,
換了都比之前好小小,
但返到家估唔到前手掌好疏成日疏出來,
有時好難當時CHECK到.......

吳系太大問題,都系算數啦,玩具冇完美 !!!試過幾次都系愈換愈衰:49:
有幾次我上到去開完望完已經知道仲衰過本身果隻....
寧願唔換走人.......
換過幾次嘢都無問題,之前隻MK33因頭頂有花痕去換,
之後換到隻更靚仔,手臂銀色位完全無黑點!
另外換嘢房嘅員工都幾客氣,從未睇過黑口黑面!
其實換嘢可能要睇彩數!
老實講。。。玩得耐HT嘅都知換件係一場賭博,好大機會越換越衰
所以如果唔係sad得好犀利寧願唔換
其實如果以IM呢種全身都係上色塗裝,咁易有花痕嘅figure去計,
頭有花痕去換,之後換返嚟原來第二個位又有花痕嘅機會真係好大。
唔知係大家要求太高定我要求太低,我玩HT咁耐真係覺得中sad要去換得一次,
嗰次隻zod將軍小腿左右護甲係重覆左左甲錯得離譜唔換唔得:(
斷件無得算,一定要換。但是花就要看情況,不在臉、心口,不太大撻就算,當戰損,否則換一百隻都唔掂。

分分鐘候活家果隻都係花!
HT d QC越來越差最近三隻全sad,點叫人玩落去:no:
Most recent I had to change Robocop and Spiderman 2. Bad expereience with Spiderman 2. Robocop was fair.
你在明,佢在暗,你咬佢食呀? 換到好就安心,換到更差就真係好似千支針挿在心!{:1_220:}
之前我隻Robocop個頭有花,不過我都不拿去換。因為我覺得可以接受,不過過了幾日買電池之後,發我又發現不能轉声音。因此一定要上去換,換咗返屋企雖然個頭冇花,但是發現隻右脚脾花咗,不過都係嗰句,我可以接受。