Toysdaily 玩具日報

[非官方產品] 祖國黑髮比達

唔錯喎~~~~舊零水抵玩
老實講睇相好超班
小堅 發表於 24-10-2014 03:56 PM
首先你要搵個免費上傳圖片既網上傳左張圖先...
之後你要去 Toysdaily 玩具日報 › 設置 › 個 ...

原來係PO 圖咁方法,唔柽得一直試唔到,THX!

冇正版比較真係呃得下人,所以我搵返之前影落嘅正版做比較。

一比,無所遁形,有時間睇睇,希望趕得切啦。:(
samuel2 發表於 24-10-2014 04:12 PM
唔錯喎~~~~舊零水抵玩

冇錯呀。論塗裝用料同正版真係十萬八千里遠。
但正如你所講佰零蚊貨仔,咁嘅質素已經對得住個價。
iorik 發表於 24-10-2014 04:21 PM
冇正版比較真係呃得下人,所以我搵返之前影落嘅正版做比較。

一比,無所遁形,有時間睇睇,希望 ...

你意思一比正版無所遁形即係袓國版差好遠?
宇宙之王者 發表於 24-10-2014 05:00 PM
你意思一比正版無所遁形即係袓國版差好遠?

應該咁講,其實祖國版嘅上色處理已經達到基本要求,對得住個價,有眼前一亮嘅感覺。
但一同正版比併嘅時候,你會發現正版有好多細節上嘅處理而祖國版係欠奉,例如正版面相係先上膚色再上陰影,但祖國版就輕輕上陰影就算。

正版白色戰鬥服除咗滲線之外,周邊再噴上明顯陰影,但祖國版就只有滲線,唔覺再加陰影。
小堅 發表於 24-10-2014 03:56 PM
首先你要搵個免費上傳圖片既網上傳左張圖先...
之後你要去 Toysdaily 玩具日報 › 設置 › 個 ...

點都攪佢唔掂,打左IMG,預覽睇到一按SAVE就無左尾果個IMG:oh:
So many SHF 'Copy' Vegeta, but no other characters?
After watching ur report, I have just purchased a Super Saiyan Ver.Hope its good :p
我等緊菲利同人造人:46:
宇宙之王者 發表於 24-10-2014 10:02 PM
點都攪佢唔掂,打左IMG,預覽睇到一按SAVE就無左尾果個IMG

我見你個簽名檔個連結前面有[URL= <<<
你試下刪左[URL= <<< 同埋睇下後面有冇[/URL]
條LINK應該係http://行頭,後面係.jpg尾咁就岩...
前面加返咁就ok...
小堅 發表於 25-10-2014 09:04 AM
我見你個簽名檔個連結前面有[URL=

唔得! 總之一SAVE就無左最尾[/IMG],想問你係用邊個網?有無介紹?
幾可亂真~~~~~~~~~~~~~
多謝分享,要再觀望下,如果間廠出埋笛子魔童等角色再唸下入吾入