Toysdaily 玩具日報

查看: 28047|回復: 73

[最新報價] 4月 魂 Shop 限定 SHF 幪面超人 劍 爆面Ver. (官圖P3)

DH_Dante 發表於 12-12-2014 01:11 PM
未睇過劍系列,但見呢個拉打變身原來只係著裝甲,真係接受唔到,skip..........

劍的系列已經比 Agito 中的警察G3系列強上N倍了。:62:
劍的結局亦是很出色,有時間建議可以一看。:75:
haha....even i am fan of SHF rider, i may not buy this one...only the head changed

呢個有興趣~~~~~~~:35:
橘先生應該會出多隻~~~~~{:1_374:}
死喇。劍崎有爆過頭咩?我印象中橘先生就有。
咁都比 笨大 諗到, 真係佩服 笨大 搶錢技巧 得 五體投地:Q

建議出 "未變身前真人樣" 仲好啦!
iorik 發表於 22-10-2014 10:59 AM
死喇。劍崎有爆過頭咩?我印象中橘先生就有。

打大象不死者~26集

仲死,你cap埋圖我睇我都冇印象,老喇。
v20 發表於 22-10-2014 11:04 AM
咁都比 笨大 諗到, 真係佩服 笨大 搶錢技巧 得 五體投地

建議出 "未變身前真人樣" 仲好啦!

如果出天道出得似樣我會買嫁。
如果我無記錯,爆面(mask下見人樣)係平成rider系例首次出現.
哎, 咁都可以出一餐, BANDAI我服咗你......
響鬼咪又可以出隻真人頭+皮套囉~~
會否有大結局的他的Joker腰帶版本?{:1_203:}
takeshi 發表於 22-10-2014 11:18 AM
如果我無記錯,爆面(mask下見人樣)係平成rider系例首次出現.

g3未試過嗎?.................

G3-X响劇場版有嚴重損毀,但未有爆頭  發表於 22-10-2014 12:34 PM
B記真係服左你 !! 咁都可以老屈出一隻 起碼比D戰損都好呀!!比D成意好吳好:74:
yugi 發表於 22-10-2014 11:55 AM
g3未試過嗎?.................

我自已睇法,g3設計本身已係人穿甲,係人間開發由警視廳製作的一套戰甲only...要帶出街穿上身

已其他rider一直係"變身"出來的(附有神秘力量),我一直都有趣味mask下究竟係點,都係穿甲式,定係其實係異變(例如肌肉異變)...所以劍呢塲爛mask我記憶幾深...當下心想--原來都係甘....