Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2015年4月 S.H.Figuarts 幪面超人 Drive type Speed (官圖P6)

Tridoron 部車可否變形?
Drive 發表於 9-11-2014 06:57 PM
Tridoron 部車可否變形?

Tridoron DX 版可變型, 但冇SHF 版咁多detail 位,同埋得單座位
胸甲上下都有gap, 可能成個胸甲換:58:
it look good, what is the yan price this time ?
4xxx yen, 又加左價:blame:
身上條車胎曉唔曉轉?:DD
每有日圓下跌就見玩具漲價.見慣左喇!!!!!
Tridoron~~~~~~~~:$

参考出展

架車如果唔係魂限,都好有興趣入返部..........

S.H.Figuarts 仮面ライダードライブ タイプスピード
発売日:2015年4月発売予定
メーカー希望小売価格:4,320円(税8%込)

三個月連續車軚交換活動!!
4∼6月發售預計的SHF Drive系列5個商品的初回限定。
4月第1彈:Max Flare Set及專用特效
(SHF Drive type SPEED初回限定特典)

5月第2彈:Midnight Shadow
12月中旬解禁預定!

6月第3彈:Funky Spike

[quote]stonekeung01 發表於 19-11-2014 11:50 AM

部車都幾靚,如可以變型就勁呀
rider drive 完成度幾高(主角基本型我點都入),如心口條胎可換(包基本幾條),又有著燈頭(扮著燈)就超理想
頂, 又玩咩初回特典呀, 正經d包埋唔得ge:blame:
yugi 發表於 19-11-2014 05:24 PM
頂, 又玩咩初回特典呀, 正經d包埋唔得ge

我想问佢嘅初回特典係咪配轮胎???定係另外买啊
gujuji 發表於 19-11-2014 05:35 PM
我想问佢嘅初回特典係咪配轮胎???定係另外买啊

輪胎, 車仔加特效三樣野, 正常包埋, 但一d衰的鋪會拆開來賣