Toysdaily 玩具日報

查看: 51787|回復: 125

[最新報價] 2015年4月 S.H.Figuarts 幪面超人 Drive type Speed (官圖P6)

暫時只有背影少許

こ…これは…!
鎧武の背後にいる、このお方は!!

彼の愛車も登場するプロモーションビデオは
「魂ネイション2014」の「Japanese Hero」ブースでお披露目します。

チケットを買おうか悩んでいるあなた…

考えるのは、もうやめた!

秋葉原UDXにぜひお越しください!

Have a Nice Drive!!!

http://blog.livedoor.jp/shfiguarts/

頭像被屏蔽
boygjn 發表於 20-10-2014 12:22 PM
算唔算最速出SHF嘅來打

有幾速?w-wizard都係1-2月出, 呢隻公佈得來最快都要3月套劇都做到一半
boygjn 發表於 20-10-2014 12:22 PM
算唔算最速出SHF虖打

c兄唔記得4仔系列咩?最終形態同劇場版形態神速出貨.....
as expected! must buy for normal form.
比較想知,今次 "轉 form" 只係 換心口既 車轆 .... 會唔會每個 form 出一隻 呢 ~~~~ :76:
Vince 發表於 20-10-2014 02:55 PM
比較想知,今次 "轉 form" 只係 換心口既 車轆 .... 會唔會每個 form 出一隻 呢 ~~~~

會唔會只係個呔可拆開兩邊合上去ja, 再唔係拆晒手,頭, 身就可套上去
換車轆不算是轉form" , 只係不同招式,
你放心啦, 一定會有大把新form出現,
保證多過水果拉打, 這是"苯大"明顯的方向!
joeyip 發表於 20-10-2014 03:07 PM
換車轆不算是轉form" , 只係不同招式,
你放心啦, 一定會有大把新form出現,
保證多過水果拉打, 這是"苯 ...

水果 <= 算少 form la ...
平成最多 forms 暫時應該係 O屎 .... :69:
yugi 發表於 20-10-2014 03:02 PM
會唔會只係個呔可拆開兩邊合上去ja, 再唔係拆晒手,頭, 身就可套上去

SHF胸腔有關節,應該只會拆換條呔,但本體冇得拆,冇得學TV咁玩老虎機

alien133 發表於 20-10-2014 03:16 PM
SHF胸腔有關節,應該只會拆換條呔,但本體冇得拆,冇得學TV咁玩老虎機

有得拆一定要咁~玩~~~~~ :34:
我估應該剩係連軑盤劍.油門槍...
其他車軑應該魂限Parts
:36:
應該都係條&#36570;拆開2件合上身啦~~~~~:36:
魂展會Show, 會唔會係出 "真骨彫" 版:58:
頭像被屏蔽