Toysdaily 玩具日報

[其他] SHF最想出筋肉人角色選舉

我投咗: 筋肉將軍; 阿修羅; 忍者

個檑台有D兒戲,得兩邊有繩,邊似檑台?:cool:

豬事丁<&#12450;&#12524;&#12461;&#12469;&#12531;&#12489;&#12522;&#12450;&#12539;&#12511;&#12540;&#12488;> (正義超人) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~````:x
Mcfarlane 發表於 26-10-2014 01:50 PM
個檑台有D兒戲,得兩邊有繩,邊似檑台?

笨大擺明屈人四4個:p
我都會投阿修羅
但佢依家第四位........
simpsons 發表於 26-10-2014 03:23 PM
豬事丁 (正義超人) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~````

一定係魂shop限定:p
Mcfarlane 發表於 26-10-2014 01:50 PM
個檑台有D兒戲,得兩邊有繩,邊似檑台?

好明顯要你入4個砌一個完整的出來:x
handshands 發表於 28-10-2014 09:44 AM
我都會投阿修羅
但佢依家第四位........

唔通笨大知佢製造困難所以專登跌佢出三甲?:angry:
應該唔會,之前浪曼堂出隻阿傷羅都幾好唔算太難,反而撒旦要分合就真係有&#21874;技術問題浪曼堂做到但唔算太完美!至於阿修羅多兩對手成本可能高&#21874;,但如果出得好,俾多少少錢都值得!
keve0223 發表於 30-10-2014 09:53 PM
應該唔會,之前浪曼堂出隻阿傷羅都幾好唔算太難,反而撒旦要分合就真係有&#21874;技術問題浪曼堂做到但唔算 ...

SHF維持6寸就有點難度,驚佢上重下輕企唔穩同擺招式有困難:cool:
講得對,所以下盤一定要夠重物料要實淨&#21874;,所以價錢必貴!所以我覺得浪曼堂真係出得幾好,不過如你說size比較大大約7吋而且用料超重手所以能克服問題!shf如果要做一定得以大公司既技術,但我相信佢唔會改太多物料,,但可能上身用比較輕既膠吧!但現在shf己已經好輕,所以…………
將阿修羅放第5位等佢遲延推出,太陽同魔雲天等角色無限期遲延,笨大避重就輕,真離譜!:53:
TsChoi 發表於 26-10-2014 04:34 PM
笨大擺明屈人四4個

同意觀點, 點睇都係屈人入多幾個先,
至可以砌返全個Ring出來.
Mcfarlane 發表於 28-10-2014 12:43 PM
唔通笨大知佢製造困難所以專登跌佢出三甲?

抑或係投票的參與者有心玩下野?好似某Inazuma Eleven個投票咁...
故意唔投俾亞修羅呢個大熱角色? (反正係熱門角色, 唔憂笨大話唔出)

剛剛留意到, 原來投票結果頁仲有句免責:
ь⑦ワ⑦ヲ順ズ商品化エペアシメれ約束エペパソザゾィゥゆネオモ。