Toysdaily 玩具日報

查看: 13846|回復: 31

[其他] SHF最想出筋肉人角色選舉

https://p-bandai.jp/enquete/1000001521/

我就選左阿修羅,你地會選邊個?:73:
我揀拉麵人!
我揀拉麵人!
我揀拉麵人!
其實有冇卡通睇?我整係睇過漫畫
咁有機會長出喎
頭兩行角色唔會唔出MA???
龍珠等其他又唔見佢比人投票想出邊個:blame:
yugi 發表於 20-10-2014 10:22 AM
龍珠等其他又唔見佢比人投票想出邊個

有啊!我當時有投,只不過是在美國的網站。
好難選呀!
最後選了布來肯Jr.,水牛同惡魔將軍.
都算係較熱門吧.
拉麵男 ~~~ !!!!!!!!!!! {:1_226:}
太多人鍾意了

筋肉人 泰利超人 拉麵男 蒙古男 狼俠 無敵野人 大鐵牛 羅賓蒙面俠 影子小隊長 戰爭上校 阿修羅妖 赤日魔王 忍者妖 魔雲天 龜王 楓葉英雄 黑洞殺手 五角星天使 特種英雄 海王星惡霸 武道劍客 海王星王者 惡魔將軍
中途結果

• 1位. ロビンマスク
  • 2位.  悪魔将軍
  • 3位. キン肉マンソルジャー
  • 4位. アシュラマン
  • 5位. バッファローマン
  • 6位. ネプチューンマン
  • 7位. ブロッケンJr.
  • 8位. キン肉マングレート
  • 9位. ザ・ニンジャ
  • 10位.テリーマン

http://tamashii.jp/special/kinnikuman/#questionnaire

我都會選我至愛阿修羅,起碼賺多四個關節(多兩對手)!另外我又想睇下陽光人同魔雲天如果出點克服關節問題!另外撒旦人合體都幾吸引!

第一位始終都係羅賓,雖然係我最鐘意角色不過真係有D嚴, 想佢出長毛象人
1,狼人
2,大野人
3,陽光
希望笨大唔好避重就輕放棄複雜素體嘅角色如陽光, 長毛象, 阿修羅, 魔雲天, 狼人.....:42: