Toysdaily 玩具日報

[Aci Toys] JUDGE DREDD Lego Head [Art Figure] 特警判官樂高頭

Laugh zor. Lego head 好好玩。
28星雲 發表於 11-10-2014 02:45 PM
黑騎前輩出正POD相靚+有心的報告。琴晚去SEVEN問價,賣($),呢個價本想考慮,但個老闆沒D禮貌, ...

試下雞旺Station 囉。謝支持
wongcary 發表於 11-10-2014 06:55 PM
已入手,希望會出使太龍版一套

可能自已買山寨頭再塞綿花加大隻
這款我都有入,都唔明點解要整Lego 頭,不如整唔除得頭盔好過啦
我從來未睇過特警判官 想問下特警判官 好唔好睇?新 特警判官 同龍哥特警判官 故事分別大嗎? 龍哥既Ramboo & Rocky 仲有 轟天猛將 我睇到識背了 偏偏特警判官未睇過
28星雲 發表於 11-10-2014 10:09 PM
我從來未睇過特警判官 想問下特警判官 好唔好睇?新 特警判官 同龍哥特警判官 故事分別大嗎? 龍哥既Ramboo & ...

有人認為爛片,但我新舊都ok. 當然T1, 2 and Predator 100分嘅話。 Judge Dredd 都有70. 我鐘意個司法同執法結合一身。超大權。同現實都幾諷刺
darknight 發表於 11-10-2014 11:56 PM
有人認為爛片,但我新舊都ok. 當然T1, 2 and Predator 100分嘅話。 Judge Dredd 都有70. 我鐘意個 ...

咁都值得睇番BOR~THX黑騎大大,唔知有沒出BLUE RAY 要去搵搵
粒的真係要刨左佢,個頭先見得人!!!!
28星雲 發表於 12-10-2014 12:01 AM
咁都值得睇番BOR~THX黑騎大大,唔知有沒出BLUE RAY 要去搵搵

要去旺角美版碟舖,或舊dvd
vvvd 發表於 12-10-2014 09:24 AM
粒的真係要刨左佢,個頭先見得人!!!!

係呢...依家懶.......
唔除得頭盔............

謝支持~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :D
irontuba 發表於 11-10-2014 03:47 PM
OMG.....頭頂粒野真係好白癡.........

真的很白癡......................................
那我買LEGO算了. 平許多
Marco_Leung 發表於 11-10-2014 05:08 PM
謝謝師兄美圖!

btw,個Lego頭一路睇一路笑~

謝支持. 真係得啖笑.
denniskwong 發表於 13-10-2014 09:38 AM
唔除得頭盔............

又要威又要戴頭盔?!?!