Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: vinlwj

[個人收藏] 我的HT龙套成员(新加P2长老)

可惜可惜。。。咁要等下
艾倫 發表於 1-9-2014 03:55 PM
吾知點解我明明對p仔一d興趣都無!但睇完你d相有想入既衝動!當然係你重油果d啦!如果ht有你重油果d咁靚我 ...

師兄,IM之後,P仔都係我心水之選! 你睇得IM多,係時候轉移視線到P仔啦!:handshake:
vinlwj 發表於 1-9-2014 08:56 PM
Haha, thanks.
Predator 2 and AVP series are my favorite!

師兄,我自己都係喜歡P仔系列....可惜唔可以捨棄我啲IM...正所謂一山不能藏二虎,兩者不可擁有心痛苦!:63:
ChiuJai 發表於 2-9-2014 11:10 AM
師兄,我自己都係喜歡P仔系列....可惜唔可以捨棄我啲IM...正所謂一山不能藏二虎,兩者不可擁有心痛苦 ...

呵呵,我也是为了选最爱的P仔而放弃其他系列。
所以高端的收藏我只是收HT的P仔罢了。
我都係Predator Fans,
又0黎分享下

好利害,很想要改隻lost!

谢谢,Lost真的很特出所以我就选它来custom。 但custom了后我也很担心,担心HT会重出新Lost的话那我就白白做了...哈哈。  發表於 6-9-2014 10:34 AM
ScarletSpider 發表於 4-9-2014 04:34 PM
我都係Predator Fans,
又0黎分享下

我都有收Neca Predator。
Neca是不错的,只是近来他那些comics style和Kenner style的Predator令我很失望。

我也有Neca的龙套

哈哈,我以前也有拍和你类似的HT & Neca 的 Super Predators 合照呢:

嘩!大開眼界!各大大結婚未?老婆比放出來?