Toysdaily 玩具日報

前幾日買咗Wii 啦

早前終於的起心肝買咗啦, 買咗差不多 二千七百幾, 本身部機千八蚊度, 點知加下加下就咁多, 有個變壓牛, 2個remote 套, 加多對左右手掣連 mini game (first step to will),同埋一隻火影, 始終唔多慣個操控,睇嚟要玩多排先會習慣
宜家買咗有二隻Game 有火影同will sports , 隻火影床床床床地, 但係隻Will sports都幾好玩, 遲的想買埋Sonic 同
One Piece,請問各位有冇好遊戲可以推介比小弟........thx

[ 本文章最後由 martinyau 於 1-5-2007 10:39 PM 編輯 ]
原文章由 martinyau 於 1-5-2007 17:37 發表
早前終於的起心肝買咗啦, 買咗差不多 二千七百幾, 本身部機千八蚊度, 點知加下加下就咁多, 有個變壓牛, 2個remote 套, 加多對左右手掣連 mini game (first step to will),同埋一隻火影, 始終唔多慣個 ...

又一位大大榮升機主~~~~恭喜~~
點解仲會有人錯
係Wii唔係 Will
買個個人都錯. ..
原文章由 海賊王 於 1-5-2007 09:15 PM 發表
點解仲會有人錯
係Wii唔係 Will
買個個人都錯. ..

:DD
原文章由 海賊王 於 1-5-2007 09:15 PM 發表
點解仲會有人錯
係Wii唔係 Will
買個個人都錯. ..

叫w 的 i i  你咪走呀!!
:DD