Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Dick.Po

[玩具攝影] 【宇宙・海盜・夏羅古】 Space Pirate Captain Harlock

夏羅古出埋貨都未見紀瑩個板。。。。。。
hoho10120998 發表於 25-6-2014 10:12 PM
回復  hoho10120998

有師兄報料講HOTTOYS話唔出喎~~~!
弄內洋太 發表於 26-6-2014 12:51 AM

小弟上過SB問過,夏羅古只出船長一個! 冇計劃出其他角色...
個人覺得如果出有紀螢,可以係CW 同 BW 嘅金髮殺手!

可惜,可惜...
我無睇過卡通, 請問主角既表情真係咁呆滯 ?
知道出頭一日好想買,但過左氣就無興趣,依家唯有睇美圖
知道出頭一日好想買,但過左氣就無興趣,依家唯有睇美圖
whitedol 發表於 30-6-2014 02:22 PM

第一日真係好想訂,仲要訂連椅餐! 一心以為出埋條女的話,有埋張櫈就full set啦!

點知條女一直冇聲冇氣,到後來就咗興趣。啲錢就去咗Bat Armory
正啊............................:handshake:
前日又再一次上SB睇現貨,再望返師兄啲相,套衫好正,body都冇走樣,但頭髮嚴重出事,頭雕都唔得,攪咩呀?