Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 【宇宙・海盜・夏羅古】 Space Pirate Captain Harlock

自己買的12"成品Figure,
數埋唔夠半打,我D生手已經收貨
美圖,讚~~~~~~~~:43:
靚相分享正。:71:
正。。。支持正相

已取。套戲像其他日本CG動畫一樣,可以唔使睇!一樣雷聲大雨點小!

但作為一隻 1/6 figure, 完勝!眼可以油得再有神一點,而且件袍今次夠薄,但為什麼永遠沒有內藏鐵線!

隻雀條頸為什麼不可以做鐵線可動?

今晚立即著手舊化!!
夏羅古支鎗係咩no. (全宇宙得4支)
vicksuen 發表於 25-6-2014 04:06 PM

係3號
衣服做功好精緻,但頭髮層次好似同開訂個版有分別:(
夏羅古支鎗係咩no. (全宇宙得4支)
vicksuen 發表於 25-6-2014 04:06 PM

事實上有5把,編號由0至4。
0號鎗由女海賊Emeraldas旁邊嘅靚仔揸,佢叫Hiroshi;
1號鎗由戴太陽眼鏡嘅矮仔揸,夏羅古老友;
2號鎗由女海賊Emeraldas揸;
3號鎗係夏羅古Harlock;
4號鎗係銀河鐵路999嘅星野鐵郎Tetsuro
我又冇得玩,好心痛{:1_224:}
夏羅古出埋貨都未見紀瑩個板。。。。。。:ice:
:67:對眼硬係好似有D問題咁!
回復 25# hoho10120998

:45:
有師兄報料講HOTTOYS話唔出喎~~~!
回復 23# 三木白花子

ching,  thanks
整體造工好....但個樣心事重重生意失敗咁....霸氣盡失......呢環真係扣晒分.....

件衫係咪有皮料??......好驚過2年會老化爛皮....
回復  hoho10120998

有師兄報料講HOTTOYS話唔出喎~~~!
弄內洋太 發表於 26-6-2014 12:51 AM

係咩∼咁就真係so sad....{:1_217:}