Toysdaily 玩具日報

查看: 12882|回復: 42

[玩具攝影] SHF - Super Mario登場!!!

2014年5月SHF終於都推出了紅白機成名人物 - MARIO喇~{:1_220:}  今次SHF以主體及parts分開3盒套裝推出, 要完美地呈現MARIO既玩樂世界, 相信都要花費唔少金錢購入很多parts先可以玩個痛快呢............:D 都預左呢個系列有咁多配件一定昆水喇............之後仲可以推出主角既唔同造形, 真係可以長出長有喇..........{:1_224:} 其實今次SHF MARIO新系列推出都算可以滿足了唔少機迷呀, 不但造形可愛, 仲有大家熟識既水管, 金幣配件..........玩落都幾過隱呢.........正!!:)

分開幾set parts實行搶你錢呀.............

包裝內部配件~

馬里奧都有, 咁hello kitty呢?? :36:
孖宝出得幾好,希望將來能夠出落去,反正人物/配件大把題材.
馬里奧都有, 咁hello kitty呢??
可變戰士 發表於 23-6-2014 01:44 AM

你遲d咪知囉......................:p
孖宝出得幾好,希望將來能夠出落去,反正人物/配件大把題材.
taifat1975 發表於 23-6-2014 02:13 AM

係呀, 人物及造型都算神似, 而關節亦幾好扭.............:71:
呢set都唔放過{:1_222:}
呢set都唔放過
yugi 發表於 23-6-2014 10:57 AM

mario以前都幾like架..........見出得都ok先入~幾好玩!!{:1_228:}
笨大真係絕到無朋友:53:
連背脊連住stage既配件都要放喺另一盒,
局你買
笨大真係絕到無朋友
局你買
fishmomo321 發表於 23-6-2014 04:18 PM

係呀................總之要你全套入................:70:
笨大真係絕到無朋友
局你買
fishmomo321 發表於 23-6-2014 04:18 PM

仲以為中間果set除左兩粒石頭外全無意義, 原來d支架係晒果度咁賤:@
你遲d咪知囉......................
ray文 發表於 23/6/2014 10:29 AM

快啲出POST喇!! :57: :57: :57:
仲以為中間果set除左兩粒石頭外全無意義, 原來d支架係晒果度咁賤
yugi 發表於 23-6-2014 05:54 PM

所以一定要你入全sets..................:57:
快啲出POST喇!!
可變戰士 發表於 23-6-2014 09:57 PM

都冇入, 入果d出晒啦.....................:p
都冇入, 入果d出晒啦.....................
ray文 發表於 24/6/2014 09:10 AM

今個星期攞G7, 順便帶埋佢返屋企囉! :p
臉部刻畫很傳神:71:
開箱文都幾趣味
睇了都想入手:71: