Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 加爾貓

[玩具報告] Robot魂 - Auna Battler ZWARTH - 瑞華士 (多圖)

I.............. still haven't time to visit MK..................... {:1_224:}
I.............. still haven't time to visit MK.....................
Douglas.M.Saint 發表於 23-6-2014 10:42 PM

陰公囉,快啲抽時間去攞喇,真係玩得好開心架:p。。。。。。
師兄覺得正的話就快啲入手喇,話時話,咩係黑百合??。。。。。。
加爾貓 發表於 23-6-2014 10:30 PM

黑百合咪係黑玫瑰個妹囉, 講下笑, 係機動戰艦的主角機, 之前出過魂Spec 玩具;  入呢隻瑞華士我都想, 但無位喇......
除了聖戰士系列,希望五星有機會出場。
回復 19# garykuga

嘩如果五星出就不得之了喇:46:但我想佢出喺MB系列多啲:73:
回復  garykuga

嘩如果五星出就不得之了喇但我想佢出喺MB系列多啲
wwwkcc 發表於 24-6-2014 10:31 AM

如果Robot出五星實死得人多{:1_236:},如果用MB系列出就更加唔敢想像:69:。。。。。。最好兩樣一齊出:shiny:,平有平玩,貴有貴玩,到時實開心死啫:)。。。。。。
回復 21# 加爾貓

yeah一齊發吓夢{:1_226:}
好彩唔係合金,咁就可以自己用關節技換過鬆得滯既關節,唔使咁灰。。。。。。
加爾貓 發表於 23-6-2014 10:36 PM

如果係合金關節我唔駛咁灰~~~:die:
同黑三一拍埋好MATCH 好霸氣:35: