Toysdaily 玩具日報

[Medicom] RAH EVANGELION 13號機

其實我覺得都無咩可能!!周圍都開緊2千8以上,超人做到2千6都還神啦!加上超人張單每次都係寫yen價,到貨先報尾數,有時平有時貴過街!!申利我都係黃sir到訂,因為訂開同有信心D!試過2次中好sad件都開盒新嘅換件比我!!:71:
最後都屈服訂咗
希望真係1隻就夠(如果第4集大結局冇新機體的話................)
炒價仙人 發表於 3-8-2014 07:03 PM

EVA咁商業化, 點會唔再出機............:56:
個人認為, 如果真係只揀一隻,我會揀初號機,

一黎經典,二黎rah neo黎講,外型都係舊果幾隻出得 ...
Gainax 發表於 4-8-2014 08:58 AM

但其他廠都有/出過好多初號機系列已經有啲悶
13號暫時都仲係好少product
其實我覺得都無咩可能!!周圍都開緊2千8以上,超人做到2千6都還神啦!加上超人張單每次都係寫yen價,到貨先報 ...
chiman0123 發表於 4-8-2014 09:00 AM

咁黃sir會唔會訂時講2600左右但到貨時會報2700甚至2800先?
如果唔會就冇咩問題

回復 64# 炒價仙人

可能我唔係熟客仔啦~~我訂親黃sir只講落訂幾錢同幾時到貨~~無講過番黎幾錢~~
同我都話佢張單永遠都係寫yen價,如果佢肯報實都寫尾數啦我覺得~!!
同埋你都落左一千訂啦~!!佢話來貨貴左你都無計~~:38:

不過我每次係超人訂都預左貴出面少少,但當買個安心,因為超人一定有貨比同埋中sad真係會幫你搞~~
这只真是好巨大!!!!
但其他廠都有/出過好多初號機系列已經有啲悶
13號暫時都仲係好少product
炒價仙人 發表於 4-8-2014 10:35 AM

師兄小生同你諗法一樣, 成個RAH Eva series太正, 決定只入一隻, 錯過了醒覺版便訂了這13號機, 又係搵明哥訂~!
呢個系列如果入咗坑真係好大鑊, 錢都仲可以儲...但係....點擺得晒出嚟呀??:56:

p.s. 仲煩緊點放重甲series中....:49:
回復  炒價仙人

可能我唔係熟客仔啦~~我訂親黃sir只講落訂幾錢同幾時到貨~~無講過番黎幾錢~~
同我都話 ...
chiman0123 發表於 4-8-2014 12:10 PM

緊係吾係任佢開無計,如果提貨時相差太多我可能會吾要(我亦有權吾要)...佢最初口頭承諾左個約價我先訂,吾爭太多無問題但過我底線就未必會要....
回復  炒價仙人

同我都話 ...
chiman0123 發表於 4-8-2014 12:10 PM

我嘅問題係想知實際攞貨時會唔會口頭2600(+/-50)變2800先?!
咁如果出面2900佢都係平過出面但同佢口頭訂果時話+/-50有出入喎~
takeshi 發表於 4-8-2014 03:10 PM
緊係吾係任佢開無計,如果提貨時相差太多我可能會吾要(我亦有權吾要)...佢最初口頭承諾左個約價 ...

第一階段截訂了......{:1_208:}
截訂了{:2_320:}

個次問過超人 佢話之後會再開 但會加價
所以2話不說 就訂了
有時買貴一兩百 有乜所謂 起馬唔會好似賊船個類鋪 訂就比左 貨就冇得派 拎左你D訂金去錢搵錢
你自己又要周圍左搵右搵 再食炒價吧,,