Toysdaily 玩具日報

[Medicom] RAH EVANGELION 13號機

之前"初号機喺超x未截訂,但冇訂到"
        "初号機再販但知道13号有機會出,都 ...
silisala 發表於 25-6-2014 11:46 AM

忍到兩次初號機 今次真係忍唔到手..
我有初號機、貮號同零號機!我仲差呢隻⋯

終於知道價格..要四萬三千幾yen:*

另仲出電王 高潮form....
下四萬幾yen..ching係邊度收番黎? 不過都會儲錢買既 等等下都要下年
下四萬幾yen..ching係邊度收番黎? 不過都會儲錢買既 等等下都要下年
iptinyau2341 發表於 23-7-2014 01:24 AM

figure 王出左廣告了...7算都3k...:cool:
終於知道價格..要四萬三千幾yen

takeshi 發表於 23-7-2014 01:20 AM

四萬幾yen咁癲 !

我玩壽屋隻模型算啦 ..
終於知道價格..要四萬三千幾yen

takeshi 發表於 23-7-2014 01:20 AM

TAKESHI兄...我地可以點?:ice:
隻電王climax form 都要兩萬幾yen....
不過又驚佢會出super climax form.....
medicom d 拉打越來越貴....
頭像被屏蔽
四萬幾yen咁癲 !

我玩壽屋隻模型算啦 ..
Gainax 發表於 23-7-2014 08:49 AM

壽屋果隻都真係吾錯...不過都要係要成萬yen....

TAKESHI兄...我地可以點?
Usteakum 發表於 23-7-2014 10:35 AM

我原本預計佢都係2K多...依架除時3K以上....唯有再等等睇蕉人開乜價先再冧....:60:

我原本預計佢都係2K多...依架除時3K以上....唯 ...
takeshi 發表於 23-7-2014 12:23 PM

9號機好似下周到.....你有冇訂
真係順便問下咩價左右.....

我原本預計佢都係2K多...依架除時3K以上....唯 ...
takeshi 發表於 23-7-2014 12:23 PM

壽屋果隻我見日網6千幾yen攪掂 , 11月就有得玩

如果原價係set咁貴我相信超人都唔會客氣照set

如果訂都去到咁高位真係無咩著數,萬一好似8號同2號改咁...
9號機好似下周到.....你有冇訂
真係順便問下咩價左右.....
Usteakum 發表於 23-7-2014 12:40 PM

9號機我冇訂...新依兩隻我痳痳反而之前係網bid左隻希波機....

壽屋果隻我見日網6千幾yen攪掂 , 11月就有得玩

如果原價係set咁貴我相信超人都唔會客氣照set

如 ...
Gainax 發表於 23-7-2014 12:42 PM

如6千幾yen又有得冧下...

yes...其實我覺得依架代理/蕉人都應該察覺到M記D價係市塲偏高,再甘落去真係只會越少人玩(指香港區)...
TAKESHI兄...我地可以點?
Usteakum 發表於 23-7-2014 10:35 AM
ckc882000 發表於 23-7-2014 03:46 PM

我想表演比你睇..今次有D難度喎